Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

4 December: Demolab voor HBO-onderzoekstools

12 oktober 2017 door Willem Verstegen

Afgelopen voorjaar was de Masterclass Research Support voor hogescholen. Tijdens deze masterclass kwam naar voren dat er behoefte is aan themagerichte bijeenkomsten rondom research support. Daarom organiseert SURF op 4 december 2017 in Utrecht, een demolab voor HBO-onderzoekstools.
Op deze dag wordt kennis en ervaring uitgewisseld rondom onderzoekstools (zoals webapplicaties, cloudservices, platforms en software) die je als onderzoeksondersteuner kan inzetten om onderzoekers te faciliteren. Om een interessant programma samen te stellen, is afgelopen week alvast de interesse bij de doelgroep geïnventariseerd. Ben jij geïnteresseerd in de inzet van HBO-onderzoekstools, noteer maandag 4 december dan vast in je agenda, en schrijf je hier kosteloos in!

Invulling van programma zal binnenkort bekend worden gemaakt via de website.

Addendum:
Op 4 december kwamen zo’n 50 onderzoeksondersteuners vanuit bibliotheek, ICT en beleid samen voor het Demolab onderzoekstools voor het hbo: Data opslaan, delen en beheren. Alle presentaties van het demolab vind je terug bij de terugblik op surf.nl.

 

Reacties

Reageer

*