Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Nieuw! Je rooster op je telefoon via HAN4me

31 augustus 2011 door Marcia Peters
’s Morgens snel nog je tas inpakken, maar vergeten welke vakken je die dag ook alweer had? Je zit op je fiets en je bent bijna bij de HAN, maar je bent vergeten in welk lokaal je ook alweer les had? Vanaf nu kun je op ieder moment je rooster bekijken op je smartphone. HAN4me toont je rooster van de huidige dag en 6 dagen vooruit. Je moet inloggen met de gegevens van je HANaccount.


Wat kun je met HAN4me?
HAN4me toont altijd actuele data. Je hebt dus geen update nodig als er een nieuw rooster is. Daarnaast kun je aangeven of je bericht wilt ontvangen over roosterwijzigingen en roostermededelingen zijn zichtbaar.

Voor welke toestellen?
HAN4me is alleen te gebruiken met een mobiel apparaat (iOS3 en hoger of Android 2.1 en hoger) dat ondersteuning biedt voor HTML5. Dat betekent dat docenten en studenten met een iPhone, iPod Touch, iPad (iOS3 en hoger) en bepaalde smartphones die met het besturingssysteem Adroid (2.1 en hoger) van Google zijn uitgerust de WebApp kunnen gebruiken. Je vindt de versie van je besturingssysteem bij de instellingen van je telefoon.

Hoe kan ik HAN4me installeren?
Ga op je smartphone naar http://m.han.nl/han4me om de WebApp te kunnen gebruiken.

Reacties

9 Reacties to “Nieuw! Je rooster op je telefoon via HAN4me”

avatar Jan Willem Smelt schreef:

Kan er niet ook iets voor blackberry komen? :)

avatar Marcia Peters schreef:

Hoi Jan Willem,
Ik heb het even nagevraagd. HAN4me moet ook werken op een Blackberry, voor versie 6 en hoger. Ben je daarmee geholpen?
Groet,
Marcia

avatar Kristel Derksen schreef:

Leuk, ik heb versie 5… :(

avatar Marcia schreef:

Dat is jammer!

avatar Frank schreef:

Op een blackberry met os 6 werkt HAN4me ook niet. De pagina wordt weergegeven maar blijft laden.

avatar Marcia schreef:

Hoi Frank,
Wat vervelend dat het niet werkt. Misschien dat je even bij een ICT Helpdesk langs kunt lopen; als het goed is weten zij er meer van :) laat je even weten of het lukt?

avatar Jan Willem Smelt schreef:

Ik heb ook versie 5.

avatar Marcia Peters schreef:

Mmm ook net niet goed dus… jammer!

avatar Roy schreef:

Je kunt beter een normale telefoon kopen