Search! | Site-navigation | Extra widgets (sidebar)

VSBfonds Beurs – er is een beurs voor jou (na afstuderen)

21 September 2016 by

Als je op deze blog terecht bent gekomen betekent dit waarschijnlijk dat jij je aan het oriënteren bent om voor een periode naar het buitenland te gaan tijdens je studie. Wist je dat er ook een beurs bestaat voor studenten die ná hun afstuderen naar het buitenland willen?! In het buitenland een Master of andere studie volgen is voor vele een droom, maar niet altijd (financieel) haalbaar.

4765_1_flyer_bz_vsb-c-def-2017

VSBfonds Beurs is een beurs voor iedere student die dit ambieert! Met een beurs bedrag die kan oplopen tot maximaal €7.000 voor één jaar en maximal €10.000 voor een studie van twee jaar komt de droom al een stuk dichterbij. Elk land en (bijna) elke opleiding is mogelijk!
Nu denk je misschien; ‘Ik kom toch niet in aanmerking voor een beurs. Ik ben geen student die alleen maar negens en tienen haalt.’ Wees gerust, de slogan is niet voor niets ‘Er is een beurs voor jou’.
VSBfonds vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken studenten te ondersteunen in hun ambitie om kennis en ervaring op te doen in het buitenland. Je neemt deze kennis en ervaring weer mee terug naar Nederland. Dit is niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor de Nederlandse Maatschappij! Lees alle voorwaarden op de website.
YouTube Preview Image

Aanvragen van deze beurs voor call 2017 kan als jij afstudeert tussen 1 maart 2016 en 31 december 2017 (datum op diploma). Aanvragen moet digitaal en kan tot 1 maart 2017.
Deadline gemist? Meer tijd nodig om je te oriënteren? Dankzij de ruime periode die de VSBfonds hanteert bestaat er een grote kans dat jij je voor call 2017 kan aanmelden. Jij moet dan zijn afgestudeerd tussen 1 maart 2017 en 31 december 2018.

Ilse Dekker is een oud HAN student die dankzij VSBfonds de kans kreeg om naar het buitenland te gaan. Wil je weten hoe zij het heeft gehad? Kijk dan hier.
Leo Willems is een van de gelukkig die dit jaar een beurs toegekend heeft gekregen. Lees hier een interview met hem.