Student fysiotherapie betrokken bij winnen landelijke finale Hacketon

17 mei 2018 door Marielle Rouw

Afgelopen maandag 14 mei won het team Movin(g) Reality de landelijke finale van Dutch Hacking Health. Eind april vonden in het hele land hackathons plaats, waarbij professionals, onderzoekers, patiënten en vele anderen bijeen kwamen om nieuwe innovatieve ideeën voor de zorg te ontwikkelen. Op deze manier komen mensen bij elkaar om ideeën samen te brengen die anders wellicht nooit tot ontwikkeling zouden komen.

VR4REHAB project

Het VR4REHAB project organiseerde ook een hackathon, in de Sint Maartenskliniek, en de winnaar was het team Movin(g) Reality met hun idee voor een ‘augmented reality’ spel voor looprevalidatie. Deze oplossing bleek ook landelijk het beste idee voor zorginnovatie te zijn.

HAN Fysiotherapie student David van Dommelen was hierbij betrokken.

Voor het volledige artikel: https://www.maartenskliniek.nl/nieuws/vr4rehab-hackathon-team-wint-landelijke-hackathon-finale