Masterclass ondernemen voor bijna en recent afgestudeerde fysiotherapeuten

19 maart 2018 door Marielle Rouw

Samen met de ABN AMRO organiseert Young Health Career op 17 april 2018 een masterclass ondernemen op de HAN.

De wereld om ons heen verandert snel. In de masterclass ondernemen nemen wij jullie mee in deze ‘nieuwe’ wereld. In een veranderende wereld veranderen ook de verwachtingen van jullie patiënten. Hoe kan jij hierop inspelen? Waar moet de zorgonderneming van de toekomst aan voldoen?

Locatie: Hogeschool Arnhem en Nijmegen

Adres: Kapittelweg 33 te Nijmegen

Tijd: 15:30 – 20:00 uur

Het evenement is gratis toegankelijk met beperkte plaatsen. Mocht je dus na aanmelding er toch achter komen dat je niet kunt? Laat het ons dan weten, dan kunnen wij de plaats aan een ander vergeven.

De masterclass is gericht op afstuderende collega’s (3e/4e jaars studenten) en collega’s die al een aantal jaren werkervaring hebben opgedaan (tot ongeveer 5 jaar).

Aanmelden kan via onderstaande link: