Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Enquête Interdisciplinair werken aan positieve gezondheid

31 oktober 2016 door Marielle Rouw

Inter Professioneel Werken is een onderwerp dat hoog op de agenda staat binnen het Instituut Paramedische Studies (IPS). Ook binnen de opleiding  Fysiotherapie. Met elkaar zijn we aan het zoeken hoe we het Inter Professioneel Werken kunnen opnemen in ons onderwijs.

studenten-beweging

We waarderen het dan ook dat studenten tijdens hun stage in het Sparkcenter Ons Erf met dit onderwerp bezig zijn. Vijf studenten doen momenteel onderzoek naar interdisciplinair werken en positieve gezondheid en hebben binnen dit onderzoek een enquete ontwikkeld voor professionals, docenten en studenten.

Wij zouden het zeer op prijs stellen als jullie deze enquete willen invullen.

De studenten leiden hun vraag zelf verder in.

Wij, sparkelend, zijn 5 studentes (Anouk van Dartel, Cato Lever, Eline Jansen, Kaylee Mollema, Manon van de Heide) van de opleidingen geneeskunde, logopedie, voeding en diëtetiek en fysiotherapie en 1 docent fysiotherapie (Volcmar Visser). Op dit moment doen wij onderzoek naar interdisciplinair werken en positieve gezondheid.

De meest recente definitie van gezondheid is ontwikkeld door Machteld Huber, zij heeft een spinnenweb-diagram ontwikkeld om de mate van positieve gezondheid in kaart te brengen. In dit diagram is de positieve gezondheid onderverdeeld in 6 dimensies.

studenten-computerWij proberen inzicht te krijgen in de invulling van deze dimensies binnen uw/jouw (toekomstige) beroep. Hiervoor hebben wij jullie hulp nodig!! Jullie kunnen ons helpen door middel van het invullen van een enquête, deze duurt maximaal 10 minuten. Bij voorbaat hartelijk dank voor het invullen van de enquête!

Ben je een professional? Klik op deze link om de enquete in te kunnen vullen: http://proprofs.com/survey/t/?title=zguul

Ben je een docent? Klik dan op deze link: http://proprofs.com/survey/t/?title=stgzq

Ben je een student? Klik dan hier: http://proprofs.com/survey/t/?title=y4vue

Reacties

Reageer

*