Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

10 mei 2017: Startersmarkt fysiotherapie

2 mei 2017 door Marielle Rouw

Op 10 mei aanstaande organiseren de HAN, FSV Praktisch (studievereniging Fysiotherapie), FAN Nijmegen (Alumniverening opleiding Fysiotherapie Nijmegen) en Stichting Young Health Career (stichting zet zich in voor een goede start op de arbeidsmarkt voor startende collega’s) de Startersmarkt Fysiotherapie 2017.

De startersmarkt is er op gericht om het netwerk van onze jonge en aanstaande collega’s te vergroten. Door dit evenement krijgen onze jonge collega’s zicht op wat de mogelijkheden zijn als fysiotherapeut, de nieuwe ontwikkelingen binnen het vak/gezondheidszorg en komen ze in contact met een groot netwerk.

De startersmarkt zal plaatsvinden op de HAN (Kapittelweg 33 te Nijmegen) en zal starten om 15.30 en eindigen om 22.00.

Het programma ziet er als volgt uit:

Programma

15.30

ontvangst met koffie/thee

16.00

plenair gedeelte

Hier wordt onder andere gesproken over het gebruik van VR-brillen binnen fysiotherapie

17.15

Markt + diner

Het gaat er echt uitzien als een markt waar ongeveer 15-20 bedrijven aanwezig zijn. Hierbij kun je denken aan vervolgopleidingen, KNGF, Keurmerk, product aanbieders, software aanbieders enz.

17.45

3 rondes workshops

Iedere deelnemer kiest 2 workshops en is 1 ronde aanwezig op de markt.

Workshops: – Ondernemen

– Doorstuderen

– De startende fysiotherapeut

– Technologie in de zorg

20.30

Netwerkborrel

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar het event? Dan kunt u ons facebook event in de gaten houden https://www.facebook.com/events/1306778669400234/?fref=ts

 

Wilt u uzelf aanmelden? dat kan via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/startersmarkt

Toegang is €7.50 en daarvoor krijg je een middag- en avondvullend programma met eten en na afloop toegang tot de netwerkborrel met hapjes en drankje.

Voor eventuele vragen of interesse om als bedrijf aanwezig te zijn op de markt kunt u mailen naar Rik@younghealthcareer.nl

Reacties

Reageer

*