Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Weblog CvVO

Weblog HAN CvVO

Maak kennis met HAN Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap (CvVO). Dit onderdeel van de HAN draagt bij aan het realiseren van activiteiten, projecten en financiering rondom valoriseren (circulatie van kennis), innoveren en ondernemerschap. Het CvVO blog is de verzamelplaats voor activiteiten, delen van successen en het stellen van vragen.
Blog ook mee!

Docententraining: Leren met Hoofd, Hart en Handen

18 januari 2018 door

 

 

ONDERWIJSVERNIEUWING DOOR DURVEN EN DOEN

Aanmelden? Klik hier

BEN JIJ?

Een bevlogen docent en wil je je onderwijs meer vormgeven vanuit jouw passie? Durf je te experimenteren met nieuwe vormen van leren en wil je het beste uit jezelf en je studenten halen? Wil je jouw student met zijn passies en drijfveren écht centraal stellen en hem onderwijs op maat bieden? Dan is onze training jou op je lijf geschreven.

Lees verder

Leren in de praktijk: hoe organiseer je een multidisciplinair onderwijs-onderzoeksproject?

17 januari 2018 door

Zestig studenten van de HAN van vier verschillende opleidingen die een half jaar werken aan één vraagstuk. Dat is een uitdaging eerste klas! In 2017 vond zo’n multidisciplinair onderzoek plaats bij Burgers’ Zoo in Arnhem. Docenten van informatica en communicatie (ICA), productontwikkeling (IPO), Automotive en Civil Society Lab begeleidden de studenten. HAN-projectmanager Toin Peters werd de spin in het web en de schakel tussen het onderwijs en de opdrachtgever. Het werd een leertraject op vele fronten, want op zo’n schaal onderzoek uitvoeren was nieuw voor iedereen: het vergde geduld en medewerking van de opdrachtgever, creativiteit en flexibiliteit van de docenten en bovenal nieuwe vaardigheden van de studenten.

Lees verder

De HAN brengt iQuest – hét spel voor loopbaanorientatie – op de markt

15 januari 2018 door

iQuest helpt leerlingen om een bewuste en de best passende loopbaankeuze te maken. Bij iQuest gaat hij (of zij) op basis van een set kaarten – in gesprek over zijn kernkwaliteiten en over werkzaamheden, opleidingskenmerken en sectoren die hij interessant vindt. Door deze interesses online te verwerken krijgt hij een overzicht van zijn interesses en een top 10 met een uitgelichte top 3. Deze top 3 vormt de perfecte basis om de opleidingen van de HAN en andere vervolgopleidingen te verkennen.

Lees verder

HAN CvVO is trots…

20 december 2017 door

Dit is de tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken. HAN CvVO heeft haar trots, wensen en dromen op een rij gezet. De bijdragen zijn persoonlijk en geven stuk voor stuk de ambities van het CvVO weer op het gebied van ondernemen en innoveren.

Dit doen wij niet alleen. We nodigen je uit om ons te laten weten wat wij voor jou hebben betekend en/of waar wij voor moeten gaan in 2018. Dus deel ook jouw trots, wens of droom met ons.

Samen bouwen we verder aan een mooi 2018!

Van valoriseren kun je leren: CvVO op werkbezoek bij NOVEL-T!

20 december 2017 door

Op 7 december was het dan zover. Bepakt en bezakt vertrok het CvVO met de HANdelslieden van Best2Practice en YIB naar Enschede. Op naar NOVEL-T, om van valoriseren te leren.
Lees verder