Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Weblog CvVO

Weblog HAN CvVO

Maak kennis met HAN Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap (CvVO). Dit onderdeel van de HAN draagt bij aan het realiseren van activiteiten, projecten en financiering rondom valoriseren (circulatie van kennis), innoveren en ondernemerschap. Het CvVO blog is de verzamelplaats voor activiteiten, delen van successen en het stellen van vragen.
Blog ook mee!

Alle Comenius Fellows 2018 van de HAN bekend

24 mei 2018 door

HAN haalt naast 5 Teaching Fellows ook Senior Fellow beurs binnen! Lees verder

Onderwijs, van doel naar de bedoeling

22 mei 2018 door

Stel je voor: je begint een opleiding en op de eerste dag ontvang je al je diploma. Is dat waanzin? Of waanzinnig? Het overkwam mij in elk geval bij aanvang van de HAN-docententraining ‘leren met hart, hoofd en handen’. Lees verder

Gratis werkboek Businessmodellen voor de Circulaire Economie

22 mei 2018 door

Prof. dr. Jan Jonker presenteerde op het ‘Circulaire Economie Festival’ te Nijmegen het werkboek ‘Circulair Organiseren – Werkboek voor het ontwikkelen van een circulair businessmodel’. Met dit werkboek kunnen organisaties concreet aan de slag met het vormgeven van hun eigen circulaire businessmodel. Het werkboek is als ebook vanaf 19 mei gratis online beschikbaar. Lees verder

Twee HAN Student Companies naar de halve finale Jong Ondernemen!

26 april 2018 door

In januari 2018 schreven 90 Student Companies zich in voor de competitie Student Company van het jaar van Stichting Jong Ondernemen. De beste teams uit de regio zijn geselecteerd voor de regiofinale. Deze vond plaats bij Lab55, het Innovatielab van Centraal Beheer. In de regiofinale streden de teams om de regionale titel, maar ook voor een plek in de halve finale.

Lees verder

HAN actief op de StartupDelta Summit!

24 april 2018 door

Donderdag 19 april stond Industriepark Kleefsewaard (IPKW) in Arnhem in het teken van de energieke StartupDelta Summit. Op dit innovatie evenement kwamen ondernemers, overheid en onderwijs samen om kennis te delen en elkaar te inspireren. Rond de 3.000 bezoekers waande zich een dag lang in de boeiende wereld van de startups en innovatie. Ook de HAN was sterk vertegenwoordigd; 210 studenten (60 minor- en 130 SBRM-studenten), 20 student-innovators en 40 HAN-medewerkers.

Lees verder