Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Promotie Remco Ebben

ProefschriftOp woensdag 17 juni 2015 zal Remco Ebben, kenniskringlid van het lectoraat acute intensieve zorg, zijn proefschrift ‘IN CASE OF EMERGENCY Exploring guideline adherence in the chain of emergency care’ in het openbaar verdedigen. De verdediging begint om 12.30 uur precies in de Aula van de Radboud Universiteit Nijmegen, Comeniuslaan 2, 6525 HP Nijmegen. Aansluitend aan de promotie vindt van 14.30-16.30 de receptie plaats op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Locatie: ‘kantine onder het auditorium’, Laan van Scheut 10, 6525 EM Nijmegen.

Het proefschrift bevat, naast een introductie- en discussiehoofdstuk, vijf artikelen rond het gebruik van richtlijnen en protocollen in de spoedzorg. In de artikelen worden de mate van richtlijn- en protocolopvolging, factoren die met deze opvolging samenhangen en het effect van e-learning bij richtlijnopvolging beschouwd. Hiervoor werden een systematic review, kwantitatieve en kwalitatieve beschrijvende/explorerende studies uitgevoerd en een pre-post-teststudie verricht. Al deze studies zijn uitgevoerd onder supervisie van promotor, prof. dr. Theo van Achterberg, en copromotoren: dr. Lilian Vloet, dr. Pierre van Grunsven en dr. Joke Mintjes-de Groot.

Indien u een exemplaar van het proefschrift wilt ontvangen, dan kunt u een mail sturen naar Remco.Ebben@han.nl

 

Engelstalige samenvatting proefschrift

Nederlandstalige samenvatting proefschrift

Routebeschrijving + parkeergelegenheid aula Radboud Universiteit Nijmegen

Routebeschrijving + parkeergelegendheid receptie HAN

Reacties

1 Reactie to “Promotie Remco Ebben”

Frans Ploegstra MA MBA schreef:

Geachtte heer Ebben,

graag ontvang ik van u een exemplaar van uw proefschrift. Ik ben werkzaam voor het Antonius ZH te Sneek en ben oa bezig met een proejct gericht op verbetering van de naleveing van protocollen.

vriendelijke groet Frans Ploegstra

Reageer

*