Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Opnieuw aangeboden: cursus evidence-based practice voor verpleegkundigen uit de ambulancezorg

23 mei 2018 door Remco Ebben

Afbeeldingsresultaat voor evidence based practice

Evidence-based practice is het gewetensvol, expliciet en oordeelkundig gebruik van het huidige beste bewijsmateriaal om beslissingen te nemen voor individuele patiënten. Het wordt gezien als een belangrijke manier om tot doeltreffende zorg van hoge kwaliteit te komen en ongewenste praktijkvariatie tegen te gaan. Om onderzoek en het gebruik van onderzoeksresultaten in de praktijk van de ambulancezorg te stimuleren wordt aan verpleegkundigen uit de ambulancezorg een cursus ‘evidence-based practice’ aangeboden. De eendaagse cursus wordt 2x aangeboden in 2018: op 10 juli en 6 november.

Klik hier voor de flyer en het inschrijfformulier.

Bron afbeelding: http://guides.mclibrary.duke.edu/c.php?g=158201&p=1036021

Share

Reacties

Reageer

*