Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Nominaties Joke Mintjes Award bekend. Uittreiking 5 april 2018

15 maart 2018 door Lilian Vloet

Wie gaan er dit jaar met de Joke Mintjes Award vandoor?

Leuk om te vermelden dat sinds gisteren de drie genomineerde projecten bekend zijn:

Grootschalige geneeskundige bijstand. Een onderzoek naar ervaringen met en mogelijke knelpunten bij de implementatie van het GGB-model. In opdracht van ANAPHEM. Genomineerden: Myrthe Paarlberg en Kim Selman

Burgerhulpverleners van de toekomst. Een onderzoek naar beïnvloedende factoren voor jongeren van 15tm17 jaar om op te treden als burgerhulpverlener in een reanimatiesetting. In opdracht van Hartslagnu. Genomineerden: Else Bolders en Eliëtte Hakstege;

Patiëntkenmerken ‘eerste hulp geen vervoer’. Een vergelijkend onderzoek naar de werkdiagnoses en vitale functies tussen patiënten die wel en niet worden vervoerd door de ambulance. In opdracht van RAV’s Gelderland Zuid en Gelderland Midden. Genomineerden: Emmelieke van der Linden, Jori van Spijk, Vince Theunissen, Maud van Wanrooij.

Heeft u zich nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel via https://blog.han.nl/acute-intensieve-zorg/files/2018/03/Programmma-INV-CONF-LAIZ-2018def.pdf

Share

Reacties

Reageer

*