Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Open Space Family Centered Intensive Care

2 december 2013 door Marijke Noome

Steeds meer worden we ons bewust van de impact die een IC-opname heeft op de patiënt en diens naasten. Hoe gaan we daar als zorgprofessionals mee om?
Op 17 april vindt de eerste Open Space Family Centered Intensive Care plaats in het Leerhotel Het Klooster in Amersfoort. Zorgprofessionals die werkzaam zijn in het gehele zorgtraject van vóór, tijdens tot ver na de intensive care zijn uitgenodigd voor dit vernieuwende brainstorminitiatief. Uniek is dat ook ervaringsdeskundigen van harte welkom zijn, zodat zorgvrager en zorgverlener elkaar op deze interactieve dag kunnen ontmoeten. De bijeenkomst vloeit voort uit een in 2013 afgerond gezamenlijk project van het lectoraat met de IC’s van het Kennemer Gasthuis (KG), Erasmus Medisch Centrum en de Gelderse Vallei. Voor meer informatie en inschrijving zie: http://openspacefcic.eventbrite.nl

Share

Reacties

1 Reactie to “Open Space Family Centered Intensive Care”

Van Assche Aime schreef:

graag meer info over uw symposium

met dank
vriendelijke groeten

Reageer

*