Op zoek naar de vraag achter de vraag

3 januari 2012 door Peter Koster

Een gesprek voeren om de echte vragen van mensen boven tafel te krijgen: dat is een vak apart. Zegt Martha van Biene, lector aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en programmaleider van de Wmo-werkplaats in Nijmegen. Een interview met haar is te lezen via onderstaande link.

Op zoek naar de vraag achter de vraag

1 Reactie to “Op zoek naar de vraag achter de vraag”

Ilona Berkhof schreef:

Goedendag,

mijn naam is Ilona Berkhof, studente HBO V aan de Hogeschool in Rotterdam. Mijn afstudeeropdracht richt ik op het (mogelijk verbeteren van het) functioneren van het Wmo-loket in een niet nader te noemen gemeente t.a.v. dementievragen.
Dit in het kader van de (verwachte) toename van het aantal dementerenden, de kantelingsgedachte, de wens van dementerenden langer thuis te blijven, deverschuiving van de functie ondersteuning naar de gemeenten.

Ik wil me richten op de hierbij benodigde competenties, kwaliteitscriteria en werkwijzen.

Heeft U tips voor literatuur of welke tips dan ook?

Bij voorbaat dank!

Vriendelijke groet,