HAN

Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

– Wat betekenen “Authenticated Users“ en “Anonymous Users“

klik voor vergroting

‘Authenticated users’ betekend:

Iedereen met een Han-Account heeft toegang tot deze video (niet aanbevolen voor persoonlijke en toets video’s)

 

‘Anonymous Users’ betekend:

  Openbaar en iedereen (wereldwijd) heeft toegang tot deze video!!!! (niet aanbevolen voor persoonlijke en toets video’s)

 

Klik hier om een screencast te bekijken hoe je specifieke groepen en individuele users kan toevoegen.

 

Reacties