HAN

Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Vergroot je wereld

FEM vergroot je wereld!

Studenten van de Faculteit Economie en Management (FEM) vergroten hun netwerk, creativiteit, inspiratie en kennis. Maar ook hun talent, mogelijkheden en toekomst. Kortom, hun wereld. Hoe? Dat lees je op dit weblog. Met foto’s, video’s en teksten houden studenten jou op de hoogte van hun belevenissen tijdens en na hun studie. Lees mee, praat mee en laat je inspireren! Uiteraard kun je zelf ook meedoen.

LinkedInShare

Ik ben afgestudeerd!

2 februari 2015 door

Dit was het dan… Mijn afstudeeravontuur bij organisatie Coop. Wat was het een heerlijke, gezellige, drukke en vooral leerzame tijd! Het zit erop en dit allemaal binnen de vastgestelde tijd. Wat geeft afstuderen een voldaan gevoel. Het is tijd om mijn biezen te pakken en een nieuw avontuur te beginnen als online redacteur in Amsterdam. Goodbye HAN!

Check alle filmpjes op www.paulinesteerneman.nl 

YouTube Preview Image
LinkedInShare

Film 4 – Afstuderen bij Coop

5 januari 2015 door

Het einde van het afstuderen is in zicht en de filmpjes krijgen een steeds positievere insteek naarmate de tijd vordert. Goed teken dus! Check www.paulinesteerneman.nl voor de andere filmpjes.

YouTube Preview Image
LinkedInShare

FEM Knowledge tour Herman Wijffels

18 december 2014 door

De eerste inspirerende FEM Knowledge Tour van de HAN vond plaats op 17 december in Arnhem. Gastspreker Herman Wijffels ging in gesprek met studenten, medewerkers en relaties van de HAN over het thema: ‘kwaliteit en integriteit in de financiële sector’.

HermanWijffels_web RGF141217-2116 RGF141217-2125 Debat1_web    RGF141217-2083 RGF141217-2309RGF141217-2013RGF141217-2022RGF141217-2035RGF141217-2505

LinkedInShare

Hvordan går det?

17 december 2014 door

Na mijn eerste blog heb ik mogen ervaren hoe leuk het is om je ervaringen te delen met anderen, ik heb veel positieve reacties ontvangen vanuit medestudenten en docenten. Dat motiveerde mij dan ook om door te gaan met bloggen.

De afgelopen periode ben ik volop bezig geweest met mijn onderzoek; het in kaart brengen van de eisen waaraan het primaire proces van Mobilis Danmark moet voldoen. Het onderzoek richt zich daarbij contractuele, juridische, interne en externe eisen. De contractuele en juridische eisen zijn geanalyseerd met behulp van deskresearch, gelukkig waren de benodigde documenten ook in het Engels beschikbaar waardoor vertalen een stuk makkelijker werd. Al moet ik zeggen dat mijn Deens, ondanks dat we maar 2 uur Deense les in de week hebben, langzaamaan steeds beter wordt, met een woordenboek erbij lukt het mij al aardig om stukken tekst te begrijpen. Het Deens spreken is af en toe wel echt hocuspocus voor mij, woorden worden aan elkaar geplakt, letters worden niet uitgesproken en/of totaal anders uitgesproken. De standaardzinnetjes zoals Hvordan går det? (Hoe gaat het?) gaan prima alleen nieuwe woorden en/of zinnen uitspreken zijn af en toe echt een raadsel. Lees verder

LinkedInShare

Digital Magazine Award Miss V bij Grand Prix Content Marketing 2014

10 december 2014 door
digitalmagazine_2

Team Miss V ontvangt derde prijs Student talent Award 2014

Daar zitten we dan met ons team van Digital Magazine Miss V tussen allemaal grote merken op de Grand Prix Content Marketing Award uitreiking. Contentmarketing is een van de snelst groeiende disciplines in het marketingvak. Contentmarketing gaat immers over gewenste communicatie. Over gave video’s, mooie bladen, spraakmakende tv-programma’s, inspirerende websites, boeiende evenementen, en ga zo maar door.

Lees verder

LinkedInShare