HAN

Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Vergroot je wereld

FEM vergroot je wereld!

Studenten van de Faculteit Economie en Management (FEM) vergroten hun netwerk, creativiteit, inspiratie en kennis. Maar ook hun talent, mogelijkheden en toekomst. Kortom, hun wereld. Hoe? Dat lees je op dit weblog. Met foto’s, video’s en teksten houden studenten jou op de hoogte van hun belevenissen tijdens en na hun studie. Lees mee, praat mee en laat je inspireren! Uiteraard kun je zelf ook meedoen.

Share

Start samenwerking tussen Nederlandse en Hongaarse studenten tijdens internationale week

13 februari 2017 door

Door Mieke Corven 

Om half tien gaat een groep studenten het lokaal van Bedrijfskunde binnen en iedereen is op zijn best deze dag, want vandaag komt de ambassadeur van Hongarije naar de HAN voor de kick-off van international week en de start van een samenwerking tussen Nederlandse en Hongaarse studenten. Daarom moeten we natuurlijk ook representatief zijn voor onze collega’s voor het komende half jaar, want in Hongarije sluit een klas Hongaarse studenten aan. In dit cluster gaan via videostreaming met de studenten samenwerken. 

Samen hebben we een mooie kick-off waarbij je bijna vergeet dat er een scherm zit tussen Hongarije en Nederland zit totdat er iets gevraagd wordt aan onze “IT-guy” die vanaf de zijlijn de held van de samenwerking is.

Lees verder

Share

Wijsheid en mooie ervaringen bij Start Academy

31 januari 2017 door

Deelnemers van Start Academy presenteerden tijdens het Slot Event op 17 januari hun eigen verhaal aan vele geïnteresseerden. De Start Academy is een trainingsprogramma van 6 maanden voor jonge mensen (17 – 23 jaar) die het lastig vinden om tot een bewuste (studie)keuze te komen. Gedurende deze tijd onderzoek je hoe je het meeste uit jouw leven haalt en ontdek je welke studie(richting) nu echt bij je past en waarom.

Lees verder

Share

Hypotheekadvies in de praktijk

17 januari 2017 door

Ben je benieuwd hoe je in aanmerking kunt komen voor een koopwoning. Welke hypotheek het beste bij je past? Waar moet je beginnen en welke partijen zijn hier bij betrokken? Dit waren vragen die de student met hulp van financiële adviseurs hebben beantwoord op de speciale hypotheekinformatieavond in december van de opleiding Financial Services Management.

Lees verder

Share

Naar het Buitenland? Stop dreaming start your journey

18 oktober 2016 door

Wil je tijdens je studie (minor) vakken volgen bij een partner universiteit in het buitenland, maar je weet niet of dit iets voor jou is, bekijk dan dit filmpje. Stop dreaming, start your journey!

  • Lees ook de ervaringen van de studenten die jou voor gingen op Join the World.
  • Meer informatie in een aantal stappen kijk op Studying abroad. Good luck!
YouTube Preview Image
Share

Geslaagd! en de laatste weken bij adidas…

12 juli 2016 door

Na vijf jaar aan de HAN gestudeerd te hebben is de bachelor eindelijk binnen! Het gevoel van dankbaarheid en trots is groot. Het eindgesprek verliep goed. Kritische vragen kwamen zeker aan bod. Met goede gesprekspartners werd het een professioneel gesprek. Dit heeft geleid tot een 8,2 als eindcijfer.

Na het eindgesprek ben ik direct weer teruggekeerd naar adidas. Het werk gaat immers door. Dit is uiteraard geen probleem als je het, zoals ik, naar je zin hebt. Vooral als je een deel van de energie in andere projecten kunt steken dan in het afstudeerproject. De komende weken houd ik me vooral bezig met het afronden en de handover van projecten en taken. Door de flexibele werktijden kan ik op zonnige dagen eerder gaan.

Lees verder

Share