HAN

Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Vergroot je wereld

FEM vergroot je wereld!

Studenten van de Faculteit Economie en Management (FEM) vergroten hun netwerk, creativiteit, inspiratie en kennis. Maar ook hun talent, mogelijkheden en toekomst. Kortom, hun wereld. Hoe? Dat lees je op dit weblog. Met foto’s, video’s en teksten houden studenten jou op de hoogte van hun belevenissen tijdens en na hun studie. Lees mee, praat mee en laat je inspireren! Uiteraard kun je zelf ook meedoen.

LinkedInShare

Geslaagde fruitactie!

3 oktober 2014 door

De HAN is volgens Elsevier wederom de beste hogeschool onder de grote hogescholen van Nederland. Dit betekent dat wij van de grote hbo-instellingen de meeste opleidingen hebben met tevreden studenten; prachtig! Om dit te vieren trakteerde het College van Bestuur iedereen op fruit. Immers: Succes pluk je bij de HAN!

Het fruit vond gretig aftrek, zo blijkt ook uit het filmpje!

Lees verder

LinkedInShare

Afstuderen bij Coop!

3 oktober 2014 door

Yes, zie hieronder de eerste film van het reilen en zeilen rondom het afstuderen bij Coop. Het was héél moeilijk om een selectie te maken van alle opnames. Had ik dit niet gedaan, dan had het filmpje wel een halfuur kunnen duren. Uiteraard zijn de allerleukste opnames erin gestopt. Dit betekent dat het inhoudelijke van het afstuderen wat achterwege is gebleven. Om toch een beetje zicht te geven op waar ik me nu bevind in het afstudeerproces, schrijf ik een stukje hierover.

Lees verder

LinkedInShare

Essaywedstrijd: denk mee over de HAN in 2030

2 oktober 2014 door

HAN Essaywedstrijd

Hoe ziet de HAN er in de toekomst uit? Een belangrijke vraag bij het maken van plannen voor de komende jaren. Om iedereen binnen de HAN mee te laten denken over mogelijke antwoorden organiseren we een essaywedstrijd. We dagen je uit om – individueel of groepsgewijs – een essay te schrijven over jouw of jullie toekomstbeeld en dat met ons te delen vóór 15 december 2014.

Door jouw inzending inspireer je ons en de hele HAN met jouw toekomstbeeld en maak je bovendien kans op het winnen van een mooie prijs!

Lees verder

LinkedInShare

HAN alweer beste grote hogeschool van Nederland

1 oktober 2014 door

HAN nr 1 2014

Het is ons opnieuw gelukt! In Elsevier worden we de “Beste van de grote hogescholen” genoemd. Was dat in 2013 al iets om blij van te worden, in 2014 is dat succes bestendigd en zijn we wederom blij. Dit betekent dat wij van de grote hbo-instellingen de meeste opleidingen hebben met tevreden studenten; prachtig! Op naar de top van àlle hogescholen.

Allereerst bedanken wij onze studenten voor het in ons gestelde vertrouwen. Wees ervan overtuigd dat het voor ons een enorme stimulans is om het in het onderwijs en onze organisatie daar waar mogelijk nóg beter te doen. In de tweede plaats feliciteren we zowel docenten als ondersteuners en leidinggevenden. Het is ook jullie verdienste dat dit resultaat er staat.

Lees verder

LinkedInShare

KoempoelHAN

11 september 2014 door

KoempoelHAN

De HAN onderzoekt momenteel hoe ICT het leren van de HAN in de toekomst kan ondersteunen. Verschillende activiteiten worden daarvoor georganiseerd. Centraal staat de vraag: waar moet de HAN in 2025 staan?

Lees verder

LinkedInShare