HAN

Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Vergroot je wereld

FEM vergroot je wereld!

Studenten van de Faculteit Economie en Management (FEM) vergroten hun netwerk, creativiteit, inspiratie en kennis. Maar ook hun talent, mogelijkheden en toekomst. Kortom, hun wereld. Hoe? Dat lees je op dit weblog. Met foto’s, video’s en teksten houden studenten jou op de hoogte van hun belevenissen tijdens en na hun studie. Lees mee, praat mee en laat je inspireren! Uiteraard kun je zelf ook meedoen.

LinkedInShare

KoempoelHAN

11 september 2014 door

KoempoelHAN

De HAN onderzoekt momenteel hoe ICT het leren van de HAN in de toekomst kan ondersteunen. Verschillende activiteiten worden daarvoor georganiseerd. Centraal staat de vraag: waar moet de HAN in 2025 staan?

Lees verder

LinkedInShare

De HAN heeft jou nodig! @KoempoelHAN

29 augustus 2014 door

Waarom? Bekijk de video-oproep van Frank Stöteler, lid van het College van Bestuur van de HAN, en / of lees verder!

Lees verder

LinkedInShare

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in Ondernemerszaken RTLZ

30 juni 2014 door

De FEM in de uitzending van Ondernemerszaken van RTL Z.

LinkedInShare

Videoblogs: Beter voorbereid door een meeloopdag bij HAN FEM

20 juni 2014 door

Hieronder vind je 2 video’s die een indruk geven van een meeloopdag bij de Faculteit Economie en Management (FEM) van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

http://www.han.nl/meeloopdag

LinkedInShare

Uitwisseling HAN en Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

18 juni 2014 door

Beelden van het jaarlijks terugkerende internationaliseringsproject bij de opleiding Financial Services Management van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN): de uitwisselingsdag met Karel de Grote Hogeschool uit Antwerpen.
Tijdens deze uitwisselingsdag leren Belgische en Nederlandse studenten over de verschillen en overeenkomsten tussen België en Nederland op het gebied van het bank- en verzekeringswezen. Een interactieve quiz in relatie tot het woordenboek, een beroepenspel, een kredietcasus én het gezamenlijk oefenen van adviesvaardigheden zijn belangrijke elementen van de dag.

http://www.han.nl/opleidingen/bachelor/financial-services-management/vt/

LinkedInShare