HAN

Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Vergroot je wereld

FEM vergroot je wereld!

Studenten van de Faculteit Economie en Management (FEM) vergroten hun netwerk, creativiteit, inspiratie en kennis. Maar ook hun talent, mogelijkheden en toekomst. Kortom, hun wereld. Hoe? Dat lees je op dit weblog. Met foto’s, video’s en teksten houden studenten jou op de hoogte van hun belevenissen tijdens en na hun studie. Lees mee, praat mee en laat je inspireren! Uiteraard kun je zelf ook meedoen.

LinkedInShare

Welkom in jaar drie #3: Wat de dag je brengt

11 april 2014 door Mitchell van der Donk

Ik ben Mitchell en ik studeer Communicatie aan de HAN in Nijmegen. Na de versnelde propedeuse en het tweede jaar ben ik inmiddels in het derde jaar aanbeland. Dit jaar staat in het teken van ontplooiing door middel van een stageperiode en een minorkeuze. In dit deel ga ik in op mijn stage: de dagelijkse gang van zaken aan bureauzijde.

Lees verder

LinkedInShare

Eigen onderneming: Mooi-Overhemd

10 april 2014 door Emile de Bruyn

Mooi-Overhemd

In mijn vorige stuk heb ik geschreven dat ik een eigen onderneming ben begonnen, namelijk Mooi-Overhemd. Eigenlijk ben ik begonnen met bloggen om met mede studenten te kunnen sparren over mijn eigen idee en om te kijken of er andere studenten zijn die ook mogelijk iets gestart zijn en/of willen gaan starten. Allereerst zal ik kort uitleggen waarom ik Mooi-Overhemd ben gestart.

Lees verder

LinkedInShare

Emile de Bruyn – Eerste bericht

9 april 2014 door Emile de Bruyn

 

Hallo allemaal!

Mijn naam is Emile de Bruyn en ben 3e jaars student aan de HAN in Nijmegen. Ik studeer Small Business and Retail Management en volg momenteel de minor “Ondernemen & Innovatie”. Graag wil ik het met jullie hebben over mijn eigen bedrijf, Mooi-Overhemd, dat ik in februari 2014 ben gestart.

Lees verder

LinkedInShare

Impressie HAN Juridisch Dictee en HBO-Rechten Bedrijvendag 2014

27 maart 2014 door Hans Mestrum

Jaarlijks organiseert de opleiding HBO-Rechten dit evenement in de sfeervolle Stevenskerk te Nijmegen. Doel is het versterken van de relatie tussen de studenten van de opleiding HBO-Rechten en het beroepenveld waarin zij (kunnen) terechtkomen. De editie van 2014 vond plaats op 25 maart 2014.

Video-impressie:

Er zijn ook foto’s. Die staan in 2 albums op de Facebook pagina. Album 1 en album 2

De tekst kun je hier nalezen.

LinkedInShare

Welkom in jaar drie… #2: Stage

25 maart 2014 door Mitchell van der Donk

Ik ben Mitchell en ik studeer Communicatie aan de HAN in Nijmegen. Na de versnelde propedeuse en het tweede jaar ben ik inmiddels in het derde jaar aanbeland. Dit jaar staat in het teken van ontplooiing door middel van een stageperiode en een minorkeuze. In dit deel ga ik in op mijn stage: de oriëntatie, de sollicitatie en het begin.

Lees verder

LinkedInShare