HAN

Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Vergroot je wereld

FEM vergroot je wereld!

Studenten van de Faculteit Economie en Management (FEM) vergroten hun netwerk, creativiteit, inspiratie en kennis. Maar ook hun talent, mogelijkheden en toekomst. Kortom, hun wereld. Hoe? Dat lees je op dit weblog. Met foto’s, video’s en teksten houden studenten jou op de hoogte van hun belevenissen tijdens en na hun studie. Lees mee, praat mee en laat je inspireren! Uiteraard kun je zelf ook meedoen.

LinkedInShare

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in Ondernemerszaken RTLZ

30 juni 2014 door

De FEM in de uitzending van Ondernemerszaken van RTL Z.

LinkedInShare

Videoblogs: Beter voorbereid door een meeloopdag bij HAN FEM

20 juni 2014 door

Hieronder vind je 2 video’s die een indruk geven van een meeloopdag bij de Faculteit Economie en Management (FEM) van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

http://www.han.nl/meeloopdag

LinkedInShare

Uitwisseling HAN en Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

18 juni 2014 door

Beelden van het jaarlijks terugkerende internationaliseringsproject bij de opleiding Financial Services Management van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN): de uitwisselingsdag met Karel de Grote Hogeschool uit Antwerpen.
Tijdens deze uitwisselingsdag leren Belgische en Nederlandse studenten over de verschillen en overeenkomsten tussen België en Nederland op het gebied van het bank- en verzekeringswezen. Een interactieve quiz in relatie tot het woordenboek, een beroepenspel, een kredietcasus én het gezamenlijk oefenen van adviesvaardigheden zijn belangrijke elementen van de dag.

http://www.han.nl/opleidingen/bachelor/financial-services-management/vt/

LinkedInShare

Videoblog ABS Talent Event 2014

17 juni 2014 door

First of all: congrats to Melanie en Erhan from the Communication team. They won the ABS Talent Award 2014!

Lees verder

LinkedInShare

Let’s get ready to rumble!: Stage VS School

24 april 2014 door

Ik ben Mitchell en ik studeer Communicatie aan de HAN in Nijmegen. Na de versnelde propedeuse en het tweede jaar ben ik inmiddels in het derde jaar aanbeland. Dit jaar staat in het teken van ontplooiing door middel van een stageperiode en een minorkeuze. In dit deel ga ik in op het verschil tussen stage en schoolweken. Lees verder

LinkedInShare