HAN

Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Vergroot je wereld

FEM vergroot je wereld!

Studenten van de Faculteit Economie en Management (FEM) vergroten hun netwerk, creativiteit, inspiratie en kennis. Maar ook hun talent, mogelijkheden en toekomst. Kortom, hun wereld. Hoe? Dat lees je op dit weblog. Met foto’s, video’s en teksten houden studenten jou op de hoogte van hun belevenissen tijdens en na hun studie. Lees mee, praat mee en laat je inspireren! Uiteraard kun je zelf ook meedoen.

Share

Hypotheekadvies in de praktijk

17 januari 2017 door

Ben je benieuwd hoe je in aanmerking kunt komen voor een koopwoning. Welke hypotheek het beste bij je past? Waar moet je beginnen en welke partijen zijn hier bij betrokken? Dit waren vragen die de student met hulp van financiële adviseurs hebben beantwoord op de speciale hypotheekinformatieavond in december van de opleiding Financial Services Management.

Lees verder

Share

Naar het Buitenland? Stop dreaming start your journey

18 oktober 2016 door

Wil je tijdens je studie (minor) vakken volgen bij een partner universiteit in het buitenland, maar je weet niet of dit iets voor jou is, bekijk dan dit filmpje. Stop dreaming, start your journey!

  • Lees ook de ervaringen van de studenten die jou voor gingen op Join the World.
  • Meer informatie in een aantal stappen kijk op Studying abroad. Good luck!
YouTube Preview Image
Share

Geslaagd! en de laatste weken bij adidas…

12 juli 2016 door

Na vijf jaar aan de HAN gestudeerd te hebben is de bachelor eindelijk binnen! Het gevoel van dankbaarheid en trots is groot. Het eindgesprek verliep goed. Kritische vragen kwamen zeker aan bod. Met goede gesprekspartners werd het een professioneel gesprek. Dit heeft geleid tot een 8,2 als eindcijfer.

Na het eindgesprek ben ik direct weer teruggekeerd naar adidas. Het werk gaat immers door. Dit is uiteraard geen probleem als je het, zoals ik, naar je zin hebt. Vooral als je een deel van de energie in andere projecten kunt steken dan in het afstudeerproject. De komende weken houd ik me vooral bezig met het afronden en de handover van projecten en taken. Door de flexibele werktijden kan ik op zonnige dagen eerder gaan.

Lees verder

Share

Bijna klaar!…

17 juni 2016 door

Het is weer een tijdje geleden dat ik een blog heb gepost. Druk, druk, druk had ik het. De lange werkdagen zijn het echter wel waard geweest. Ondanks dat er regelmatig sprake is geweest van een informatie overload, heb ik de meest relevante zaken in mijn afstudeerrapport kunnen opnemen. Het project waar ik onderdeel van uitmaak, is namelijk van grote omvang. Het is zelfs zo dat ik een week voor de deadline klaar was.

Lees verder

Share

Maak kans op een meet and greet met mr. Jan Vlug

17 mei 2016 door

Het aftellen is begonnen, want het HAN Juridisch Dictee vindt plaats op 24 mei 2016 om 15.00 uur in de Stevenskerk in Nijmegen. Schroom niet en meld je aan via han.nl/juridischdictee. De hoofdprijs is 250 euro cash en een dag meelopen in de praktijk bij NOME Advocaten, verder kun je wettenbundels, boekenbonnen en een avondje uit bij LUX winnen.

De borrel is gratis en niemand minder dan mr. Jan Vlug presenteert het dictee. Wil je alvast in de stemming komen, lees dan alvast hier het interview met mr. Jan Vlug.

Lees verder

Share