HAN

Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Vergroot je wereld

FEM vergroot je wereld!

Studenten van de Faculteit Economie en Management (FEM) vergroten hun netwerk, creativiteit, inspiratie en kennis. Maar ook hun talent, mogelijkheden en toekomst. Kortom, hun wereld. Hoe? Dat lees je op dit weblog. Met foto’s, video’s en teksten houden studenten jou op de hoogte van hun belevenissen tijdens en na hun studie. Lees mee, praat mee en laat je inspireren! Uiteraard kun je zelf ook meedoen.

LinkedInShare

Ga ervoor als je iets leuks vindt

18 november 2015 door

In Gelderland wemelt het van vele sportactiviteiten.Papendal, NOC*NSF, Vitesse, De Graafschap, N.E.C., turnvereniging Dtamaraschellekense Hazenkamp en basketbal. HAN-studenten vinden hierin dan ook snel hun weg. Niet alleen studenten maar ook medewerkers van de HAN hebben iets met sport, zo ook docente Tamara Schellekens en faculteitsdirecteur van Economie en Management Theo Joosten.

Lees verder

LinkedInShare

Ruud Jilesen ontvangt prestigieuze beurs

22 oktober 2015 door

HAN-student Ruud Jilesen van de opleiding Facilitair Management heeft tijdens IFMA’s World Workplace in Denver FM_RuudJilesen(USA) een studiebeurs ter waarde van $ 5.000,- gekregen als één van de beste studenten Facility Management. De beurs die Ruud heeft gewonnen is gesponsord door FMN, een onafhankelijke beroepsvereniging voor iedereen die geïnteresseerd is in het facilitaire domein.

Lees verder

LinkedInShare

Studenten over hun eerste ervaringen bij de HAN

12 oktober 2015 door

Studenten Naomi en Alissa van de opleiding Commerciële Economie delen via een blog hun eerste ervaringen bij de HAN.

Blogbeginopdehan

Studenten Alissa en Naomi

Naomi en Alissa schrijven: ‘Onze eerste schooldag begon met een korte introductie van onze opleiding, commerciële economie. In deze korte introductie kregen we een aantal zaken te horen: welke vakken we gaan krijgen, wie belangrijke contactpersonen zijn binnen deze opleiding en natuurlijk wie onze SLB’er (studieloopbaanbegeleider) wordt! Daarna zijn we met onze klas en SLB’er bij elkaar gaan zitten, waar we elkaar beter hebben leren kennen!….

Lees verder

LinkedInShare

Kan Arnhem een studentenstad worden? Jouw mening telt!

1 oktober 2015 door

Studenten van de minor Branding hebben van de gemeente opdracht gekregen te onderzoeken of Arnhem een studentenstad kan worden. arnhemstudentenstad_kleinTijdens een debat begin september is er in het stadhuis over ‘Arnhem studentenstad’ gedebatteerd. De wethouder König heeft studenten gevraagd met suggesties te komen.

Lees verder

LinkedInShare

Elsevier ‘Beste Studies 2015’: opnieuw hoge positie voor de HAN

25 september 2015 door

Weekblad Elsevier heeft de ranglijst ‘Beste Studies 2015’ bekendgemaakt. In de categorie ‘grote hogescholen’ neemt de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)Elsevier1 de 2e positie in. Het weekblad doet jaarlijks onderzoek naar de beste bachelorstudies in het hoger onderwijs.

Lees verder

LinkedInShare