HAN

Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Vergroot je wereld

FEM vergroot je wereld!

Studenten van de Faculteit Economie en Management (FEM) vergroten hun netwerk, creativiteit, inspiratie en kennis. Maar ook hun talent, mogelijkheden en toekomst. Kortom, hun wereld. Hoe? Dat lees je op dit weblog. Met foto’s, video’s en teksten houden studenten jou op de hoogte van hun belevenissen tijdens en na hun studie. Lees mee, praat mee en laat je inspireren! Uiteraard kun je zelf ook meedoen.

LinkedInShare

HAN alweer beste grote hogeschool van Nederland

1 oktober 2014 door

HAN nr 1 2014

Het is ons opnieuw gelukt! In Elsevier worden we de “Beste van de grote hogescholen” genoemd. Was dat in 2013 al iets om blij van te worden, in 2014 is dat succes bestendigd en zijn we wederom blij. Dit betekent dat wij van de grote hbo-instellingen de meeste opleidingen hebben met tevreden studenten; prachtig! Op naar de top van àlle hogescholen.

Allereerst bedanken wij onze studenten voor het in ons gestelde vertrouwen. Wees ervan overtuigd dat het voor ons een enorme stimulans is om het in het onderwijs en onze organisatie daar waar mogelijk nóg beter te doen. In de tweede plaats feliciteren we zowel docenten als ondersteuners en leidinggevenden. Het is ook jullie verdienste dat dit resultaat er staat.

Lees verder

LinkedInShare

KoempoelHAN

11 september 2014 door

KoempoelHAN

De HAN onderzoekt momenteel hoe ICT het leren van de HAN in de toekomst kan ondersteunen. Verschillende activiteiten worden daarvoor georganiseerd. Centraal staat de vraag: waar moet de HAN in 2025 staan?

Lees verder

LinkedInShare

De HAN heeft jou nodig! @KoempoelHAN

29 augustus 2014 door

Waarom? Bekijk de video-oproep van Frank Stöteler, lid van het College van Bestuur van de HAN, en / of lees verder!

Lees verder

LinkedInShare

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in Ondernemerszaken RTLZ

30 juni 2014 door

De FEM in de uitzending van Ondernemerszaken van RTL Z.

LinkedInShare

Videoblogs: Beter voorbereid door een meeloopdag bij HAN FEM

20 juni 2014 door

Hieronder vind je 2 video’s die een indruk geven van een meeloopdag bij de Faculteit Economie en Management (FEM) van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

http://www.han.nl/meeloopdag

LinkedInShare