Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Het HAN Lean-QRM Centrum verwelkomt vijf nieuwe partnerbedrijven

14 maart 2017 door Cynthia Hartsema

We verwelkomen de volgende bedrijven als partner bij het HAN Lean-QRM Centrum:

NN Netherlands
NN Netherlands B.V. maakt deel uit van NN Inc., genoteerd op de Amerikaanse NASDAQ. NN Inc. produceert en levert hoogwaardige componenten voor de lagerindustrie zoals rollen, kogels, kooien en afdichtingen. NN Inc. heeft de fabrieken in Veenendaal in 2003 overgenomen en heeft bedrijven in de USA, Italië, Slowakije en China. Klanten van NN Netherlands zijn lagerfabrikanten wereldwijd voor zowel de automobiel- als de overige industrie.|
http://www.nninc.com/

VMI Group
VMI is wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve systemen voor de rubber- en bandenindustrie. In haar ruim 60 jarig bestaan heeft VMI een stevige reputatie opgebouwd als toonaangevende en innovatieve partner in de bandenbouwindustrie met een wereldwijde klantenbasis. Aan de hand van geavanceerde technologieën en precisievakmanschap is het mogelijk op maat toegesneden oplossingen te kunnen aanbieden. VMI ontwerpt, produceert, verkoopt en installeert haar innovatieve systemen en heeft haar verkoop-, service- en productiefaciliteiten in drie continenten, Europa, Azie en USA.
http://www.vmi-group.com/

Mitsubishi Elevator Europe
Mitsubishi Elevator Europe (MEE) is onderdeel van de Mitsubishi Electric groep, dat deel uit maakt van het Japanse Mitsubishi conglomeraat. Het hoofdkantoor is gevestigd in Veenendaal en bestaat naast een ondersteunende kantoorafdeling, uit een uitgebreide engineering- en productieafdeling. Daarnaast heeft MEE een eigen testtoren die ook gebruikt wordt als trainingslocatie voor de eigen monteursopleidingen.
http://www.mitsubishi-liften.nl/

Ventilex


Imtech Ventilex B.V. is een internationaal opererende onderneming en is gespecialiseerd in het produceren van fluidbed drogers, fluidbed koelers, flash drogers, Jet-Bag lucht filtratie systemen en stoom sterilisatie installaties. Onze installaties worden op maat gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Imtech Ventilex levert wereldwijd installaties aan de volgende industrieën: voedings- en genotmiddelen, biomassa, diervoeder en anorganisch afval, mineralen en chemie.
www.ventilex.com

Onze huisartsen
Onze Huisartsen is een faciliterende en ondersteunende organisatie van, voor en door aangesloten huisartsen in de regio Arnhem. Onze Huisartsen maakt toegankelijke en goede huisartsgeneeskundige zorg mogelijk voor patiënten in de regio, waarbij de organisatie onder andere het centrale gezicht en aanspreekpunt voor de eerstelijnszorg is.
www.onzehuisartsen.nl

Meer informatie
Wilt u continu verbeteren in uw bedrijfsvoering integreren? Past Lean en/of QRM denken in uw bedrijfsstrategie? Word dan partner van het HAN Lean-QRM Centrum.
Neem voor meer informatie contact op met:
Stef Tiggeloven
Docent, onderzoeker en coördinator van het HAN Lean-QRM Centrum

Share

Reacties

Reageer

*