HAN

Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

European Lean Educator Conference – Learning Lean / Lean Learning

14 februari 2017 door Cynthia Hartsema

Save the date
Op 8 en 9 november 2017 organiseert het HAN Lean-QRM Centrum de European Lean Educator Conference 2017 (ELEC 2017).  Deze conferentie wordt dit jaar voor de 4de keer in Europa gehouden en wij zijn trots dat de organisatie dit jaar in onze handen ligt.

Logo ELEC 2017Lean Learning / Learning Lean
Rond het thema ‘Learning Lean / Lean Learning’ zullen twee dagen lang key note sprekers een bijdrage leveren, aangevuld met diverse paralelsessies rond onderzoeksresultaten, workshops in gamesetting et cetera. De dagen voorafgaand en na de conferentie zijn gevuld met enkele inhoudelijke workshops waarvoor geïnteresseerden zich facultatief kunnen aanmelden.

Call for papers
Wij nodigen u uit om te reageren op de Call for Papers. U kunt een samenvatting van 200 tot 400 woorden van uw onderzoeksrapport sturen aan elec@han.nl. Geef hierin duidelijk aan rond welk onderzoeksthema u een presentatie /workshop wilt verzorgen. Wij ontvangen uw bijdrage graag in het Engels en uiterlijk op 30 april 2017. Na een aantal reviewrondes krijgt u uiterlijk 30 juni bericht of uw paper is geaccepteerd.

Key note sprekers
Enkele sprekers die wij inmiddels hebben vastgelegd zijn Kees Luttik, John Bicheno en Karyn Ross.

Meer informatie
Aanvullende informatie vindt u op onze website en delen wij maandelijks in onze nieuwsbrief.
Bezoek voor meer informatie over voorgaande ELEC conferenties http://www.lean-educator.eu/.

Share

Reacties

Reageer

*