Studenten CMD maken livestream over depressie en zelfdoding

12 januari 2017 door Erik Rijpstra

‘Er zijn nog altijd zoveel taboes over depressie en zelfdoding”, zegt Caroline Hissink (19). ‘Dat willen we doorbreken met onze 113 Livestream.’ Met 9 andere HAN-studenten Communication & Multimedia Design (CMD) organiseert ze een live talkshow over deze taboes op YouTube. Die begint vandaag, 12 januari om 15 uur. Via hun eigen gemaakte website 113livestream.nl krijg je een link naar de uitzending op YouTube. Ga je ook kijken?

CMD-studenten-113-livestream-studeer-techniek

Artikel geschreven door Erik Rijpstra.
Webredacteur HAN.nl en communicatieadviseur. Voor het werkveld Gezondheid, Gedrag en Maatschappij ligt mijn focus op de sport-, gezondheidsopleidingen en sociale studies van de HAN. Voor het werkveld Techniek houd ik me bezig met de bacheloropleidingen van Automotive, Communication and Multimedia Design en HBO-ICT. Bij het College van Bestuur HAN is mijn voornaamste taak het verzorgen van de interne besluiten- en nieuwsmail.