Lectoraat Zorggericht Bouwen

3 april 2012 door Kyra Rothuizen
YouTube Preview Image

Sinds 2008 heeft de HAN het lectoraat ZorgGericht Bouwen – Architecture in Health. Dit lectoraat valt onder Built Environment, maar is multidisciplinair omdat er zoveel verschillende soorten kennis voor nodig zijn. Zoals studente Bouwkunde Chantal ook vertelt in dit filmpje, werkt men binnen dit lectoraat bijvoorbeeld aan woonoplossingen voor ouderen of mensen met een handicap.

Meer weten over Bouwkunde studeren? Meer info over het lectoraat Zorggericht Bouwen?

LinkedInShare

Artikel geschreven door Kyra Rothuizen.
Sinds 2007 werk ik bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, met name voor de faculteit Techniek. Ik beheer de blog Studeer Techniek, de Facebookpagina van Studeer Techniek en het twitteraccount. Het leukste van mijn werk? De blogpostings van studenten Techniek lezen!