HAN

Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

HAN Studentenweblog Sport en Bewegen

naar overzicht opleidingen HAN Sport en Bewegen

Share

Sportkunde studente Lisanne in vlog over stage bij KNVB Talent Team

4 juli 2017 door HAN Sport en Bewegen

Sportkunde studente Lisanne wordt in de onderstaande video gevolgd voor een vlog over haar stagewerkzaamheden bij het KNVB Talent Team. Ze loopt stage bij de KNVB in Zwolle en daarbij organiseert ze onder andere het 7×7 voetbal en de regiofinales van het schoolvoetbal. Lisanne is tijdens haar stage dus sportmanager en evenementenmanager tegelijk. “Mijn passie is voetbal en mijn stage is heel afwisselend, wat het bij elkaar een fantastische stage maakt.” 

YouTube Preview Image
Share

Studenten Sportkunde organiseren Urban City in Amsterdam tijdens EK Hockey

3 juli 2017 door HAN Sport en Bewegen

Van 21 tot en met 25 augustus organiseren Sportkunde studenten Luuk Klootwijk en Rinske Preijde in opdracht van de KNHB in samenwerking met de gemeente Amsterdam de Urban City op het Olympiaplein in Amsterdam Zuid. Het plein wordt deze week volledig omgetoverd tot Urban Hockey en Sports centre. De Urban City is gratis toegankelijk en voor alle leeftijden. Luuk en Rinske lopen stage bij de KNHB voor het EK hockey en dan met name voor de organisatie van Urban City. Lees verder

Share

Speciale korting WEURO2017 voor studenten van HAN Sport en Bewegen

29 juni 2017 door HAN Sport en Bewegen

Komende sportzomer staat compleet in het teken van voetbal! Voor het eerst in de geschiedenis is Nederland gastland van het EK Vrouwen. Nog nooit deden er zoveel landen mee. Maar liefst 16 Europese topteams gaan van 16 juli t/m 6 augustus de strijd met elkaar aan! Er worden 31 wedstrijden gespeeld in 7 speelsteden: Breda, Deventer, Doetinchem, Enschede, Rotterdam, Tilburg en Enschede.

Lees verder

Share

Studeren in het buitenland, maar toch dichtbij?

28 juni 2017 door HAN Sport en Bewegen

Ben jij een ALO of Sportkunde (SBE) student en wil je graag in het kader van je studie naar het buitenland maar niet ver weg? Dan is studeren aan Ghent University misschien wel iets voor jou? Welke mogelijkheden zijn er ? Kijk op hun website voor meer informatie en kijk op www.HANsportenbewegen.nl/internationaal voor meer informatie over studeren in het buitenland. Deadline voor aanmelding is 5 september.

Share

HAN Sport en Bewegen Demoteam zit in de lift en deze video laat zien waarom

27 juni 2017 door HAN Sport en Bewegen

Het Demoteam van HAN Sport en Bewegen bestaat pas bijna twee jaar, maar het is fantastisch om te zien van hoeveel verschillende kanten we al ondersteund worden. Het begon met een idee van Fey van Lith (Docent ALO) en is daarna door Indira Willems (Docent ALO/eigenaar dansschool ID Dance) en mij (Student ALO) opgepakt. Terwijl we eerst nog ons best moesten doen om zo veel mogelijk studenten in het demoteam te krijgen, moeten we nu gaan selecteren als er aanmeldingen komen. Kortom, het Demoteam zit in de lift.

Door: Pepijn Jilesen Lees verder

Share

Stage lopen in India! Een wereldervaring.

19 juni 2017 door HAN Sport en Bewegen

Wil jij stage lopen in het land van de Taj Mahal, Bollywood-films, het Hindoeïsme en de fakirs? India is een prachtig en bijzonder interessant land. Je zult er veel indrukken op doen. Je zult versteld staan van de diversiteit, levendigheid en drukte en chaos. Je kunt dus rekenen op een hele bijzondere stage ervaring. De HAN werkt samen met de Christ University uit Bangalore. Bangalore is de op twee na grootste stad uit India. De Christ University kent een service learning bureau (CSA) met zeer veel ervaring in het opzetten van meerjarige community building trajecten in zowel de slums van Bangalore als de rural areas. Ieder community project dat CSA opzet begint met een uitgebreid behoefte-inventarisatie in de wijk. Lees verder

Share

Lieke Klaver van Topsportklas Sportkunde over HAN Topsportacademie

16 juni 2017 door HAN Sport en Bewegen

In het onderstaande filmpje vertelt sprintster Lieke Klaver hoe zij het onderwijs in de Topsportklas Sportkunde ervaart. Lieke is atlete op onder andere de 200 meter en woont en studeert op Papendal, in het centrum van de Nederlandse topsport. De topsportklas biedt haar de mogelijkheid om haar intensieve trainingsprogramma en buitenlandse wedstrijd- en trainingsstages te combineren met een hbo-opleiding.

YouTube Preview Image Lees verder

Share