HAN

Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

HAN Studentenweblog Sport en Bewegen

naar overzicht opleidingen HAN Sport en Bewegen

Share

Studenten Sportkunde op bezoek bij AFC Ajax: Sportsponsoring in de praktijk

17 januari 2017 door HAN Sport en Bewegen

Voor de module Sportsponsoring van de opleiding Sportkunde (SGM) stond, na het bezoek aan de KNVB in Zeist, het tweede praktijkbezoek bij AFC Ajax Amsterdam op het programma. Donderdag 12 januari was de dag dat we in de ochtend op bezoek mochten bij de grootste en meest succesvolle voetbalclub van Nederland. Deze ochtend werd geleid door (ex-NEC’er) Head of Sales Bas van Rossum en wij kregen de uitnodiging om een kijkje te krijgen binnen de sponsoring van Ajax.

Door: Frank de Witte Lees verder

Share

Internationale summer school 2017 Health promotion in Alicante: assets for health!

11 januari 2017 door HAN Sport en Bewegen

Geïnteresseerd in een internationale summerschool voor health promotion gericht op assets for health? Kom in juli naar Alicante! We promise you the experience of a lifetime! Check voor meer informatie op www.etc-summerschool.eu.

etc-alicante-2017_final-page-001 Lees verder

Share

Derdejaars Sportkunde studenten op bezoek bij de KNVB in Zeist

10 januari 2017 door HAN Sport en Bewegen

img_5820Eindelijk was het dan zo ver. We mochten tijdens de module Sport Sponsoring bij Sportkunde (SGM) ervaren hoe sponsoring in de praktijk werkt en wel bij de KNVB. Menig hartje gaat sneller slaan wanneer het gaat om de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond. Een toffe en zeer leerzame ervaring.

Door: An Nijkamp Lees verder

Share

Europe’s biggest conference for movement professionals: 10-12 maart 2017 Get Together Conference (GTC2017)

10 januari 2017 door HAN Sport en Bewegen

Van 10 tot 12 maart 2017 wordt de Get Together Conference georganiseerd in het USC sportcenter Universum in Amsterdam. Wij zijn de grootste conferentie in Europa voor personal trainers, coaches, fysiotherapeuten, etc. Op vrijdag 10 maart staat de pre-conference gepland en op zaterdag 11 en zondag 12 maart is er de eigenlijke conferentie waarbij er sprekers van over de hele wereld workshops komen geven over personal training, coaching, conditioning, etc. Lees verder

Share

Zullen we de wereld op zijn kop zetten? Wees welkom bij De Omgekeerde School!

20 december 2016 door HAN Sport en Bewegen

Denk jij graag buiten de kaders? Doe jij de dingen het liefst op je eigen manier? Wil je het meer uit jezelf halen? Wees welkom bij De Omgekeerde School! Bij De Omgekeerde School sta jij aan het roer. In een groep van maximaal 15 studenten werk je aan innovatievraagstukken uit het werkveld. Op jouw manier! Partners van De Omgekeerde School zijn o.a. KCSport, KNHV, Gemeente Arnhem, NOC*NSF, KNVB en Fitvak. Heb jij lef en zin in een avontuur? Mail dan naar: jose.cuperus@han.nl.

wereld-op-zijn-kop Lees verder

Share

Topsportdriedaagse op 1, 2 en 3 februari 2017: Leven als een topsporter

20 december 2016 door HAN Sport en Bewegen

topsportdriedaagse-februariLeven als een topsporter leert je om met een andere kijk naar jezelf te kijken. Hoe je dat doet? Ondervind het tijdens de Topsport Driedaagse in februari op Papendal. Je kunt aan de Topsport Driedaagse meedoen als je student bent op de HAN. Je hoeft niet per se student te zijn bij HAN Sport en Bewegen en je hoeft ook niet op een hoog niveau te sporten. Het is voor iedereen en er kunnen maximaal 20 studenten meedoen. Wees er dus snel bij. De driedaagse begint op woensdag 1 februari om 9.00 uur op Papendal en eindigt op vrijdagmiddag rond de klok van 17.00 uur. Lees verder

Share

Minor Sport en Economie in Berlijn, BR Volley, Mercedes Benz Arena en veel meer…

15 december 2016 door HAN Sport en Bewegen

img_1541De studiereis van de minor ‘Sport en Economie’. Voor sommigen was dit een belangrijke reden om de minor te starten en voor anderen een fijne bijkomstigheid. Het was in ieder geval één van de onderwerpen die al snel in de eerste week van de minor ter sprake kwam. Er werd gevraagd naar studenten die deze reis wilden organiseren en die waren er gelukkig, dus de reis zou er zeker komen! Niek, Merel en Pim hielden ons nog een tijdje in spanning en waren druk met het zoeken naar een perfecte locatie om te proeven van sport en economie in het buitenland.  En ja hoor, die locatie vonden ze, Berlijn! Ze hadden een afwisselend programma in elkaar gezet waarbij we sport-economische en culturele activiteiten combineerde. Hierbij was een deel van het programma collectief en een deel konden we zelf invullen. Dus inschrijven maar!

Door: Sanne van Velsen Lees verder

Share