HAN

Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

HAN Studentenweblog Sport en Bewegen

naar overzicht opleidingen HAN Sport en Bewegen

Share

Biothlon op zaterdag 10 juni mede dankzij Sportkunde stagiaire

16 mei 2017 door HAN Sport en Bewegen

Stichting Bio, een vakantieoord voor mensen met een beperking, organiseert op zaterdag 10 juni de Biothlon rondom Arnhem. Voor iedereen met of zonder een beperking en in verschillende afstanden (3, 5 en 15 km). Sportkunde studente Demi Dreis loopt stage bij Stichting Bio en daarbij medeverantwoordelijk voor het organiseren van de Biothlon.  Lees verder

Share

Canaby in op rand van finale in student company van het jaar verkiezing

16 mei 2017 door HAN Sport en Bewegen

Student Company Canaby staat vrijdag 19 mei in de halve finale van de nationale student company van het jaar verkiezing met hun product, de EasyKan. Daar gaan zij voor een finaleplek in het Beatrix Theater, die plaatsvindt op maandag 12 juni. Op het instagramaccount van HAN Sport en Bewegen zullen zij volgers op de hoogte houden tijdens de halve finale. Succes!
Lees verder

Share

SGM Café op donderdag 1 juni: Alles over Sportkunde, de verbouwing en nog veel meer

15 mei 2017 door HAN Sport en Bewegen

Met vele veranderingen op komst na de zomer begrijpen we dat er nog vele vragen zijn voor de start van het nieuwe schooljaar. Heb jij ook nog vragen? Zet dan donderdag 1 juni alvast in je agenda, want vanaf 9.30 uur wordt het SGM Café georganiseerd. Onbedwongen al je vragen stellen aan de opleidingscommissie over de topics Sportkunde, de verbouwing en verhuizing, stage in het binnen- of buitenland en omtrent de opleidingscommissie itself worden sowieso behandeld. Heb je zelf nog input of vragen? Je hebt alle ruimte om deze te stellen!

Volg de ontwikkelingen rondom het SGM Café hier

Share

Online course Sport management en Exchange trip Sport Tourism Event Management

15 mei 2017 door HAN Sport en Bewegen

Afgelopen periode hebben studenten en begeleiders van HAN Sport en Bewegen en de Minnesota State University, Mankato (MSU) veelvuldig samengewerkt aan ontwikkelingen op het gebied van online learning, sport tourism en sportmarketing. Vanuit de HAN S&B minor Sport Tourism Event Management hebben HAN en MSU een online course georganiseerd met zes verschillende bijeenkomsten. Deze vonden allemaal plaats in conference vorm. Via een videostream werden de klaslokalen en laptops in de Verenigde Staten en Nederland met elkaar verbonden en kon er live gesprek gevoerd worden in de les. “Echt een leuke setting met veel dynamiek waarin je leert over de sportmanagement aanpak in NL en USA”, aldus één van de studenten. De colleges werden voorbereid door de Amerikaanse en Nederlandse studenten die vervolgens online hun opdrachten presenteerden. Van de 8 uur tijdsverschil met de VS hadden we eigenlijk geen last. Buiten de online course om hadden zij contact via skype, whatsapp en diverse online learning platforms.

Lees verder

Share

Met 50 km/uur over een waterglijbaan door Nijmegen? Help mee!

10 mei 2017 door HAN Sport en Bewegen

Splash komt dit jaar extremer, sneller, vetter en groter terug naar Nijmegen. Op donderdag 25 t/m zondag 28 mei kunnen bezoekers van het evenement glijden van de 200 meter lange glijbaan vanaf de Lindenberg, over de Veerpoorttrappen de Waalkade op. Bij de finish wordt een Splash strand gebouwd waar bezoekers kunnen genieten van muziek, cocktails en BBQ. Door de steile trappen kunnen er snelheden worden behaald tot 50 km/h over de gloednieuwe glijbaan. 

Wil jij meewerken aan dit evenement en zo relevante en gave ervaring op doen die altijd van pas komt? Stuur dan een mail naar s.boogaard@splashwaterslides.com met een korte motivatie en je beschikbaarheid. Sebastiaan Boogaard is mede-initiatiefnemer van Splash en tevens afgestudeerd Sportkundige van HAN Sport en Bewegen.

Share

Monkey Moves zoekt kampbegeleiders voor zomerkampen

8 mei 2017 door HAN Sport en Bewegen

Monkey Moves is op zoek naar stagiaires die als kampbegeleiders een groepje kids willen begeleiden tijdens hun kampen!  Hun zomerkamp is een multisport kamp voor kids van 4-9 jaar, waarin ze vijf dagen lang verschillende sporten zoals voetbal, hockey, basketbal, judo, klimmen & klauteren en nog veel meer doen. Uiteraard is er ook een luchtkasteel aanwezig en zijn er waterspellen.

Wil jij jonge kids de week van hun leven laten beleven? 

Na een succesvol Zomerkamp in 2016 (Ouders hebben het kamp beoordeeld met een 8,8), worden er in de zomer van 2017 vijf Zomerkampen georganiseerd! Wil jij jonge kids de week van hun leven geven? Word jij blij van blije, vrolijke en sportieve kinderen die plezier maken en willen leren van jouw aanwijzingen? Je voelt jezelf ook weer kind, maar dan met veel verantwoordelijkheid! Je bent niet alleen trainer/begeleider maar ook entertainer, organisator en leider van je eigen groep. Daarbij zorg je dat de gemaakte afspraken nagekomen worden. Je sociale kwaliteiten komen helemaal tot zijn recht in deze vakantieperiode. De dagen vliegen om; alle activiteiten, plezier met collega’s en gekkigheid zijn een garantie voor een onvergetelijke periode! Lees verder

Share

Sportkunde alumnus zoekt bootcamp instructeurs

3 mei 2017 door HAN Sport en Bewegen

Afgestudeerd Sportkundige (SBE) Thomas Boes is begonnen aan zijn nieuwe job als Bootcamp Regiomanager van Eindhoven! En nou is Thomas dringend op zoek naar instructeurs die hem gaan helpen bij het verzorgen van de lessen in Eindhoven. Woon jij in of rondom Eindhoven, ben je sportief/enthousiast en lijkt het jou leuk om deze trainingen te geven? Check dan snel HIER. En niet geheel onbelangrijk, je verdient hiermee een aardig zakcentje! (tot 40 euro per uur). Neem voor meer informatie contact op met Thomas

Share