HAN

Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

HAN Studentenweblog Sport en Bewegen

naar overzicht opleidingen HAN Sport en Bewegen

Share

Healthy Week 2017 van 15 tot en met 19 mei op het Gymnasion

21 april 2017 door HAN Sport en Bewegen

Zet 15 tot en met 19 mei alvast in je agenda, want deze week staan voeding en gezondheid op het Gymnasion centraal! De Healthy Week is een week voor en door studenten, docenten en medewerkers van HAN Sport en Bewegen. Een week waarin alles draait om gezondheid en vitaliteit! Het hoofdthema van deze week is gezonde voeding, maar daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan mentale gezondheid en sport… Eat Smart, Be Smart! Deze week worden er interessante workshops georganiseerd met betrekking tot deze thema’s. Inhoudelijke informatie over de workshops en activiteiten wordt na de meivakantie bekend gemaakt. 

Lees verder

Share

In de organisatie van de Sportiefste school van Nederland: beleving, improvisatie en ervaring

19 april 2017 door HAN Sport en Bewegen

Voor het vak Evenementmanagement kregen wij, Freek en Lisa, de kans om mee te helpen in de organisatie van de verkiezing tot de sportiefste school van Nederland. Deze verkiezing wordt ieder jaar georganiseerd door de KVLO. Dit jaar was het voor het primair onderwijs.

In heel Nederland konden basisscholen die dachten kans te maken zich inschrijven voor de verkiezing. Uit de inzendingen werden acht basisscholen (meer dan 200 kinderen) gekozen die 12 april in Nijmegen konden strijden om te titel “de sportiefste basisschool van Nederland”. Lees verder

Share

Bijverdienen en goede werkervaring opdoen tussen 6 en 18 juni?

19 april 2017 door HAN Sport en Bewegen

Het kenniscentrum Publieke Zaak van de HAN zoekt 8 studenten die voor een onderzoek naar gebruik van wijkaccommodaties in Nijmegen, dit zijn wijk-, buurt- en jongerencentra. Het is een leuke betaalde klus waarin je in tweetallen bezoekers gaat tellen en mensen gaat interviewen. Het is de bedoeling dat één student aan de ingang mensen telt en vragen stelt en de andere student door het gebouw loopt en in elke ruimte de aanwezigen telt en de activiteit registreert. In de week voor de tellingen houd je korte diepte-interviews onder het personeel en de vrijwilligers van de accommodaties. Lees verder

Share

Noodoproep: Hulp gezocht voor SBE dag morgen!

19 april 2017 door HAN Sport en Bewegen

Vind jij het leuk om een sportonderdeel te begeleiden tijdens de SBE dag morgen? Helaas zijn er door omstandigheden te weinig helpende handen, waardoor wij dringend op zoek zijn naar jou!! Je kan deze uren gebruiken als vrije uren die nog ingevuld moeten worden, of gewoon als je een hele leuke dag wilt beleven of als je ons uit de brand wil helpen!!

Mail of kom even langs! Evenementenbureausbe@gmail.com / wij zitten bij HAN SENECA

Lieve groet, het evenementenbureau SBE

Share

Studenten meten fysieke fitheid Vitesse OLD STARS

10 april 2017 door HAN Sport en Bewegen

Afgelopen week hebben studenten van de minor Leefstijlprogramma op Maat bij HAN Sport en Bewegen de fysieke fitheid van de OLD STARS van Vitesse gemeten. Een groep van twintig senioren die fanatiek aan de walking voetbal competitie meedoen, ondergingen diverse testen om zo te kijken hoe fit ze eigenlijk zijn. Gedurende de minor gaan de studenten ook aan de slag met geven van workshops binnen het thema gezonde leefstijl aan deze sportieve voetballers van Vitesse. Zowel de studenten als de voetballende OLD stars waren erg enthousiast over dit initiatief!

Share

Vrijwilligers gezocht voor De regionale finale in Nijmegen op donderdag 13 april!!

10 april 2017 door HAN Sport en Bewegen

Olympic Moves is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste schoolsportcompetitie van Nederland. Het is een jaarlijkse competitie tussen scholen uit het voortgezet onderwijs, waarbij scholieren elkaar op school, regionaal en daarna nationaal uitdagen om het kampioenschap voor scholen. Via selectieprocedures op school en meer dan 75 regionale finales komen jaarlijks leerlingen van ruim 350 scholen, dit is bijna de helft van alle middelbare scholen, in beweging met Olympic Moves. Lees verder

Share

Studenten gezocht voor Sportwijs Arnhemse Spelen

4 april 2017 door HAN Sport en Bewegen

Dit voorjaar vindt de derde editie van de Sportwijs Arnhemse Spelen plaats op Sportpark Cranevelt. Er staan dan vijf outdoor sporten op het programma. Op vrijdag 21 april (Koningsspelen) is het programma voor groep 6 -8.  De organisatie heeft op vrijdag 21 april nog vijftig studenten nodig. Tijd is van 7.30 tot 13.30 uur inclusief lunch. De studenten worden gekoppeld aan een thema sport, Bootcamp, Acrobatiek, Atletiek, Volleybal en Skeeleren. Hebben er studenten een voorkeur dan kunnen ze dit aangeven.

Dit zou een goede eerste kennismaking zijn met Sportbedrijf Arnhem, waar vele studenten in het derde of vierde jaar stage kunnen gaan lopen. Voor meer informatie klik hier en opgeven kan via Gaby Krifa.

Share