HAN

Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

HAN Studentenweblog Sport en Bewegen

naar overzicht opleidingen HAN Sport en Bewegen

Share

Meld je aan voor de KNVB Talent Day en neem een kijkje achter de schermen bij de toernooiorganisatie van het EK Vrouwen!

23 februari 2017 door HAN Sport en Bewegen

Ben je student, heb je een passie voor voetbal en wil je graag meedenken over hoe de KNVB het EK Voetbal voor Vrouwen aankomende zomer nog beter kan promoten? Kom dan naar de KNVB Talent Day op woensdag 8 maart 2017 op de KNVB Campus in Zeist. Wij dagen je uit om voor WEURO 2017 een tof, creatief en vooral realistisch concept te bedenken en te presenteren over hoe we uiteindelijk komende zomer heel Nederland in de ban van het EK Vrouwen kunnen krijgen. Wie weet wordt jouw idee dan uiteindelijk gebruikt door de KNVB of één van haar sponsoren tijdens het grootste EK voor Vrouwen ooit! Lees verder

Share

Sportkunde studente doet minor in Oslo: “Een ervaring om nooit te vergeten!”

20 februari 2017 door HAN Sport en Bewegen

Hallo, ik ben Cindy Tenbült, ik ben 23 jaar oud en ik studeer Sportkunde (Sport- en Bewegingseducatie) bij HAN Sport en Bewegen in Nijmegen. Ik zit momenteel in mijn vierde studiejaar en ik heb onlangs een half jaar in Oslo gewoond en gestudeerd om daar mijn minor te volgen. De minor die ik daar gevolgd heb heet Sport Biology, Health and Psychology, waarbij je drie van de vier volgende vakken kon kiezen:

 • Sport Psychology;
 • Neuromuscular Physiology;
 • Nutrition and Physical Exercise;
 • Physical activity and Seniors.

Lees verder

Share

Vacature: Werken bij het sportcentrum

16 februari 2017 door HAN Sport en Bewegen

GEZOCHT: DOCENT(EN) SPORTEN OP MUZIEK

Het Radboud Sportcentrum biedt een uitgebreid programma van circa 85 lessen Sporten op Muziek (SOM) per week. Tot de SOM lessen behoren:

 • Aquabom
 • Body workout
 • Bosu
 • Dance workout
 • Intensity workout
 • Kickfit
 • Power workout
 • Steps
 • Total workout
 • XCO
 • Zumba

Lees verder

Share

Vooraankondiging: De reis van de student door de HAN

16 februari 2017 door HAN Sport en Bewegen

Check in en maak deze inspirerende groepsreis door de HAN op 13 april 2017. Beleef tijdens de HAN brede conferentie “De reis van de student door de HAN” en ontdek de veelzijdigheid van de daarmee gemoeide onderwijslogistiek. De reis die je gaat maken bestaat uit verschillende bouwstenen welke de onderwijslogistiek vanuit meerdere perspectieven belichten. Lees verder

Share

Heb jij een goed idee om de actieve leefstijl bij kinderen te stimuleren? Doe mee!

9 februari 2017 door HAN Sport en Bewegen

Activity Square Europe heeft zichzelf tot doel gesteld bij te dragen aan de ontwikkeling van actieve en gezonde leefstijl en daarbij succesvolle interventies met elkaar te delen en te ontwikkelen. Hiervoor hebben ze een Internationale wedstrijd uitgeschreven waar we jullie graag op willen attenderen. Het betreft een wedstrijd waaraan studenten kunnen deelnemen die een goed idee hebben waarmee ze de actieve leefstijl van kinderen stimuleren. Het is een internationale wedstrijd, waarbij het beste idee zich in het hart van politiek Europa mag presenteren. Een mooie kans op beleid en praktijk bij elkaar te brengen en goed voor je CV. Voor meer details verwijzen we je naar deze website en het onderstaande filmpje.

YouTube Preview Image
Share

Student Company Canaby wint Company Launch Oost-Nederland

9 februari 2017 door HAN Sport en Bewegen

Student Company Canaby van SGM (Sportkunde) is onlangs winnaar geworden van de Company Launch van Oost-Nederland. Met dit bedrijf hebben zij een product bedacht waarmee de zelfstandigheid van de mens kan worden vergroot. Hun product de ‘EasyKan’ is een multifunctionele kan; lichtgewicht, geen omslagpunt en de oplossing voor mensen met diverse aandoeningen aan de pols. Gefeliciteerd met jullie prijs!

Share

Vacature: bijbaan als chauffeur voor internationaal sportbedrijf

9 februari 2017 door HAN Sport en Bewegen

Global Sports Communication B.V. is een succesvol internationaal sportbedrijf gevestigd in Nijmegen. Ons team bestaat uit 15 enthousiaste mensen in binnen- en buitenland. We zijn een sportmanagementbureau en vertegenwoordigen zo’n 150 nationale en internationale topatleten, waarvoor we de voorwaarden scheppen om te kunnen presteren op mondiaal niveau. Daarnaast organiseren we diverse nationale en internationale evenementen en wedstrijden binnen de baanatletiek en de wegatletiek. Lees verder

Share