Over HAN Sport en Bewegen

HAN Sport en Bewegen (voorheen Instituut Sport en Bewegingsstudies) is onderdeel van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en houdt zich bezig met onderwijs, onderzoek en dienstverlening binnen sport en gezondheid. Voor een overzicht van onze medewerkers zie LinkedIn. Ben je student? Kijk dan op ons studentenweblog van HAN Sport en Bewegen.

Bachelors

Expertisegebieden HAN Sport en Bewegen / HAN SENECA

De expertiseteams zijn verantwoordelijk voor de verschillende onderzoeks- en dienstverlenende activiteiten die HAN Sport en Bewegen in het werkveld uitvoert. Deze laatste activiteiten komen ten goede aan het onderwijs door toepassing van nieuwe praktijkkennis in het onderwijsprogramma. Maar ook door de mogelijkheid voor studenten om in onderzoeken en projecten te participeren in de vorm van stage. Alle kennis wordt via HAN SENECA beschikbaar gesteld voor het werkveld.

HAN SENECA

HAN SENECA is het expertisecentrum voor sport, arbeid en gezondheid en houdt zich bezig met gezondheids- en prestatiebevorderende dienstverlening. HAN SENECA is als onderdeel van HAN Sport en Bewegen verbonden aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarbij vormt het expertisecentrum de schakel tussen het onderwijs, onderzoek en werkveld. Deze unieke driehoek zorgt ervoor dat recente inzichten naar aanleiding van (eigen) onderzoeken direct worden geïmplementeerd, wat de kwaliteit en continuïteit versterkt. HAN SENECA is tevens gecertificeerd als Sport Medisch Adviescentrum (SMA), waardoor men er ook terecht kan voor een consult bij klachten met sportbeoefening of een sport(medisch) advies op maat. Contactpersoon: geert.vanderveer@han.nl.

Professional en wilt u zichzelf verder doorontwikkelen? Voor de post hbo-opleidingen van HAN SENECA; klik hier.

HAN Sport en Bewegen kent verder nog de volgende onderdelen: