Next Sport Level op 15 maart 2017: Topstudenten Sportkunde op zoek naar oplossingen

9 maart 2017 door HAN Sport en Bewegen

NOC*NSF en vier opleidingen Sportkunde organiseren voor de eerste keer Next Sport Level. De eerste editie wordt georganiseerd op 15 maart 2017 op Papendal. Vijftig topstudenten van sportopleidingen gaan in het programma van Next Sport Level in 10 uur aan de slag met drie actuele vraagstukken in de sport. Het doel is om deze dag negen TOP oplossingen te vinden voor de ingebrachte vraagstukken. Topstudenten worden begeleid door experts uit de wereld van sport, innovatie en marketing. Ook andere professionals uit de wereld van sportwereld zijn van harte welkom om mee te kijken, talenten te spotten en eigen, nieuwe vraagstukken te verbinden aan het team van Next Sport Level. Voor meer informatie zie www.nextsportlevel.nl.

Heb je interesse om jezelf ook naar een volgend level te brengen? Of te zien hoe de tien HAN Sportkunde studenten zichzelf profileren? Meld je dan hier aan. Je hebt verschillende opties, dus je hoeft niet de hele dag aanwezig te zijn.