Sport Gezondheid en Management – SGM Beroepenwaaier

25 november 2011 door ISBS Blogger

Op 24 november , na een creatief proces, is de SGM Beroepenwaaier dan gereed. Marjolein Bron presenteerde als vertegenwoordiger van de opleiding SGM de beroepenwaaier aan Sanne Geurds. studente SGM en vertegenwoordigster van de Opleidingscommissie SGM. Sanne sprak van een groot succes en vertelt dat onder studenten ook echt de behoefte leeft voor deze SGM Beroepenwaaier.

SGM Beroepenwaaier

De SGM Beroepenwaaier geeft antwoord op vragen van studenten over het beroepsbeeld en de mogelijkheden van studenten na de opleiding in het werkveld. Diverse alumni komen aan het woord en schetsen kernachtig hun huidige werk en geven aan waar voor hen de focus lag tijdens de opleiding. Sportmanagement dan wel Health promotion en wat ze daar nu mee doen.

Presentatie SGM Beroepenwaaier

De SGM beroepenwaaier geeft op een gemakkelijke manier inzicht in de competenties die tijdens de opleiding SGM aan bod komen en hoe deze in verband staan met het werkveld, zowel vanuit het perspectief Sport, Gezondheid als Management. Kortom een gebruiksvriendelijke tool voor studenten en docenten om te gebruiken bij de verduidelijking van het toekomstige beroep of wat je moet bestuderen om een het beroep te kunnen gaan doen dat je leuk vindt.

Sanne Geurds ontvangt SGM Beroepenwaaier

De SGM beroepenwaaier wordt binnenkort aan alle studenten in alle fasen van de studie verstrekt. Daarnaast krijgen ook alle docenten en studie loopbaanbegeleiders een exemplaar.

Namens het SGM Team,
Marjolein Bron

LinkedInShare

1 Reactie to “Sport Gezondheid en Management – SGM Beroepenwaaier”

Marie-Antoinette van Kuyk zegt:

Hallo Marjolein

Wat een goed idee
Mag ik zo’n beroepenwaaier in mijn postvak?
Kapittelweg 170

Groet, Marie-Antoinette