Vlog jij, HAN student, mee voor een betere wereld?

14 september 2017 door Vissers Christel

Heb jij ideeën voor het verbeteren van je leef-, woon-, werk- en/of studieomgeving? Pitch jouw idee in een vlog! Of het nu gaat om het bestrijden van armoede, ongelijkheid of klimaatverandering, al jouw ideeën zijn welkom, klein of groot! Maak kans op een geldprijs en op de realisatie van jouw idee!

De HAN wil samen met haar studenten een bijdrage leveren aan de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen (Global Goals) van de Verenigde Naties. Hierbij hebben wij jouw hulp en inzet nodig! Maak  een filmpje van maximaal 2 minuten en upload dit op YouTube, meldt je aan via onze website www.vanhokjesstudentnaarwereldburger.nl en ding mee naar de prijzen, meer ‘likes’ is meer kans  op winnen!

• 1e prijs € 500
  • 2e prijs € 250
  • 3e prijs € 125

De enige vereiste is dat jouw idee gerelateerd is aan de Global goals en jouw vlog niet langer is dan 2 minuten. Je mag maximaal 5 filmpjes per persoon indienen. Upload uiterlijk op 2 oktober 2017 om 10.00 uur je vlog op de website www.vanhokjesstudentnaarwereldburger.nl.

Prijsuitreiking ‘De grote HAN-wereldburger vlog-wedstrijd’ Op 10 oktober 2017, de nationale Dag van de Duurzaamheid, worden op de HAN campus in Arnhem de winnaars van ‘De grote HAN-wereldburger vlog-wedstrijd’ tijdens het wereldburger-event bekend gemaakt. Het programma is van 10.00 tot 13.00 uur en wordt opgeluisterd door inspirerende sprekers, meer informatie hierover volgt spoedig! Dit evenement is tevens het slot-event van de Duurzame Stagehub

Tijdens dit evenement hoor je ook meer over de ontwikkeling van het HAN Studentenplatform voor Global Change’ wat onlangs in de prijzen is gevallen tijdens de opening van het studiejaar. Een platform voor- en door studenten die vanuit hun eigen passie multidisciplinair willen bijdragen en samenwerken aan de Global Goals.

Alle drie (vlog-wedstrijd, wereldburger-event en HAN studentenplatform voor Global Change) zijn in co-creatie tot stand gekomen. Maarten Barckhof (1,2), Cristel Busser (2) en Annika Vos (3). Lees meer in het artikel dat hierover in HANovatie verscheen.

1. Duurzame Stagehub, 2. HAN-Duurzaamheidsnetwerk, 3. HAN-Imagine)