Persoonlijk ondernemerschap

14 juli 2017 door Vissers Christel

Lieve studenten en collega’s,

Vandaag is mijn allerlaatste werkdag bij Opleidingskunde. Hoe dat voelt? Ik realiseer me dat ik een mooie werkperiode van 5 jaar ga afsluiten. Jaren met fijne collega’s, leuke (en heel af en toe minder leuke) lessen, leergierige studenten en bovenal voldoening! Ik ga afscheid nemen van een werkplek waar ik met liefde en plezier gewerkt heb en dat stemt me verdrietig. Tegelijkertijd heb ik zin in nieuwe uitdagingen in mijn eigen onderneming. Een onderneming waarin ik de laatste jaren parttime heb gewerkt en nu weer volle bak mee aan de slag ga. Een nieuw hoofdstuk en dat maakt mijn afscheid ook goed. Goed voor mij en de nieuwe plannen die ik heb!

Doet me denken aan de lessen persoonlijk ondernemerschap. Hoe kies je voor datgene wat je het liefste wilt? Welk pad loop je dan? Een spannend avontuur waar het einde niet bekend van is. Welke risico’s loop je? Durf je uiteindelijk?

Ik weet inmiddels dat het avontuur en het niet-weten me zo uitdaagt dat ik spring! Ik ga genieten van alle nieuwe leerervaringen en de nieuwe mensen die ik tegen ga komen. Krijg daar nu al energie van. Wat me daarin helpt, is het vertrouwen in mijzelf en mijn ervaring. Ik kom wel ergens uit, weet alleen nog niet precies waar. Easy going denk je misschien? Nee, zal mezelf (opnieuw) tegenkomen en het uit mezelf moeten trekken. Kan daar niemand voor aankijken behalve mezelf. En dit hoort ook bij mijn avontuur, part of the deal. Wordt vervolgd!

Ik wil jullie allemaal bedanken voor de mooie, inspirerende, ontroerende en spannende leermomenten samen. Tot ziens ergens in het werkveld!

Fijne zomer,
Nynke de Geus

website, facebook en twitter Opleidingskunde
Studio L&D

1 Reactie to “Persoonlijk ondernemerschap”

avatar Paul Jacobs schreef:

Beste Nynke,
Met jouw talent en ambitie kan de toekomst alleen maar prachtige ervaringen opleveren.
Dank je wel voor de geweldige samenwerking. We gaan je missen in de wetenschap dat anderen weer volop kunnen profiteren en genieten van je deskundigheid.
Tot ziens..