Mensen iets leren, maar niet voor de klas?

30 september 2010 door Redactie

Als je mensen iets wilt leren, maar niet voor de klas wilt staan, dan zit je bij de hbo-opleiding Opleidingskunde helemaal goed. Met deze weblog willen we laten zien wat een student Opleidingskunde allemaal doet voor de opleiding en wat het werkgebied van een Opleidingskundige is. We brengen nieuws, maar vooral ervaringen en verhalen van (oud) studenten, organisaties en werknemers van Opleidingskunde waar je bovendien op kunt reageren! De eerstvolgende open dag van Opleidingskunde is online! Zo kun je vanuit thuis kennismaken met de unieke HBO-opleiding Opleidingskunde.

website Opleidingskunde

1 Reactie to “Mensen iets leren, maar niet voor de klas?”

avatar Jociara schreef:

Vergeten moet niet worden: als de man veel werkt, benekett dit niet dat hij niet zorgt. Hij verdient het geld voor zijn gezin, als dat geen zorgen is! En zo leuk is werk vaak niet, net als het huishouden. Ik mis dit aspect wel in discussies, alsof de fulltime werkende man het maar makkelijk heeft no8u op zijn werk wordt hij gecommandeerd en thuis heeft hij ook totaal niets te zeggen de vrouw heeft het in elk geval dan nog op een terrein voor het zeggen.Volgens mij zouden mensen eens moeten leren dat werk niet altijd leuk en ontplooiiend is en kan zijn.