Ruim baan voor Open Content met 2 miljoen subsidie van het Regionaal Investeringsfonds

24 mei 2017 door Monique Goris

Het Regionaal Investeringsfonds (RIF) kent bijna € 2 miljoen subsidie toe aan het digitale open leerplatform Allyoucanlearn. Daarnaast investeren partners, waaronder de HAN, gezamenlijk € 4,5 miljoen in de komende 4 jaar. Dat betekent dat het open leerplatform Allyoucanlearn voor zorg en welzijn een grote vlucht kan nemen.

Open leerplatform en e-learningmodules
Allyoucanlearn.eu is een open leerplatform en bevat gratis e-learningmodules voor medewerkers, studenten, mantelzorgers en vrijwilligers in zorg en welzijn, zzp’ers, gemeentemedewerkers en andere betrokkenen. Na 4 jaar moeten er minimaal 150 modules staan. De modules worden gezamenlijk gemaakt door het onderwijs, het werkveld zorg en welzijn, gemeentes en andere betrokkenen binnen zorg en welzijn.

iXperiums aan de bak
Namens de HAN is het iXperium / Centre of Expertise leren met ict  aan het project verbonden en wordt er een verbinding gelegd met de faculteit Gezondheid, Gedrag en Maatschappij (GGM) en het iXperium Health van de HAN.

Lees meer op HAN.nl