HAN

Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Minor PR & Mediarelaties

Chris Janssen aan het woord

4 april 2016 door

Het moment was daar: De Dag van de Toecomst. Een dag voor communicatiestudenten, het werkveld en docenten om elkaar te inspireren, te leren kennen en gewoon een leuke dag te hebben. Ik, als student van de minor PR & Mediarelaties, mocht samen met een paar andere studenten verslag leggen van deze dag.

FacebookLinkedInShare

Hoe voorkom ik soggen?

2 april 2016 door

Studie ontwijkend gedrag vertonen, oftewel soggen, doet elke student. Het is ontzettend makkelijk om te doen, maar de vraag is: Hoe kom je er weer vanaf?! Er is niets vervelender dan een dag inplansoggennen om hard te studeren en dan vervolgens van alles doen, behalve studeren. Ook ik ben helaas een ervaringsdeskundige in soggen. Om dit vervelende studentengedrag zoveel mogelijk te voorkomen, heb ik een aantal tips voor jullie!

FacebookLinkedInShare

Bestaat er nog een leven zonder social media?

1 april 2016 door

Social media is ontstaan in het jaar 1997. Sindsdien is er voor vele mensen geen leven meer voor te stellen zonder op de hoogte te zijn van bijvoorbeeld het nieuws via de social media applicaties. Op dit moment zijn de grootste social media applicaties:

– Facebook

– Twitter

FacebookLinkedInShare

Hoe benut jij jouw LinkedIn profiel optimaal?

31 maart 2016 door

Nederlanders ontdekken met een ongekende snelheid het professionele social media netwerk LinkedIn. Sinds februari 2014 is het aantal Nederlandse leden gegroeid van 837.718 naar ruim 5 miljoen leden in 2015 (Recruiting Roundtable, 2015). Maar veel mensen hebben toch nog een beetje een vaag beeld van LinkedIn, want wat kan je er nou allemaal precies mee? En hoe bereik jij jouw toekomstige werk- of opdrachtgever? Tijd voor tips om dit online netwerk optimaal te benutten!

FacebookLinkedInShare

Een kijkje in de keuken van een student!

30 maart 2016 door

Een studentenhuis, de één walgt ervan en wil er niet dood gevonden worden, de ander wil niets liever dan daar wonen. Voor de ene student een walhalla en voor de andere student een ware nachtmerrie. De verhalen die vaak ten ronde gaan zijn niet om trots op te zijn als student zijnde. Ranzige wc’s, wandelende etensresten, schimmels in alle hoeken en gaten en ga zo maar door…
Maar kloppen deze verhalen eigenlijk wel of is het iets wat een enkele keer voorkomt? Om daar achter te komen dook ik een willekeurig studentenhuis met 10 bewoners in Arnhem in (á la Rob Geus) en nam een kijkje in de studentenkeuken.

FacebookLinkedInShare