Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Minor We Care

Minor Waardevol en Betrouwbaar innoveren in gezondheidszorg en welzijn: We Care!

Weet jij waarom veel innovaties in zorg en welzijn, bijvoorbeeld op het gebied van E-health, veel te langzaam of zelfs niet doorgevoerd worden? Zelfs niet als ze veel kosten gaan besparen?

Hoe beoordeel je of een behandeling of innovatie de moeite ‘waard’ is?

Met dit soort vragen ga je aan de slag in deze minor. Het zijn vragen waar zorg- en welzijnsinstellingen vandaag de dag mee worstelen. Vragen over de toekomst van de zorg, met als grote uitdagingen: zorg wordt steeds complexer, mensen worden ouder en kosten stijgen. En met grote kansen: hoe maken we optimaal gebruik van de nieuwste technologie?

Sterke punten van deze minor:

  • hyperactueel
  • High Impact Learning
  • echte projecten uit de echte praktijk
  • vooraanstaande lectoren, bedrijven en zorginstellingen werken mee in deze minor
  • interfacultair: voor studenten van FEM én GGM!

 

Wil jij al vóór je afstuderen een mooie bijdrage leveren aan de verbetering van zorg en welzijn in Nederland? Schrijf je dan nu in! Deze minor start in februari 2018.

Wil je meer weten? Mail naar wienand.remkes@han.nl of bel (06) 20648321

‘Ik heb zin in deze minor!’

11 oktober 2017

‘Omdat ik in de zorgsector aan de slag wil, vind ik het belangrijk om een minor te volgen die zorggericht is. De zorg verandert gigantisch momenteel, zowel voor de cliënt als voor de zorgmedewerkers. Door bezuinigingen, personeelstekorten en vergrijzing is deze verandering ook noodzakelijk. De minor Waardevol en betaalbaar innoveren in Gezondheidszorg en Welzijn legt hier de focus op. Ik vind het belangrijk om achter de veranderingen te komen, zodat ik weet welke kant de gezondheidszorg op gaat. Samen met de groep maak je een groepsproduct en je brengt ook daadwerkelijk iets in. Het is niet de minor volgen en achterover zitten, maar creatief zijn en vooral heel veel bezig zijn. Ik heb erg zin om deze uitdagende minor in februari te volgen!’

Michelle van Workum, student Facility Management