Stage-organisatie Radboud UMC: het event Zorg voor Logistiek.

11 januari 2017 door Hans van Poppel

Het Radboud UMC en een aantal van haar partners nodigen u graag uit voor een logistiek event op donderdag 16 februari 2017 in Nijmegen. U krijgt deze dag de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de interne logistieke processen van het Radboud UMC. Deze dag staat logistiek in de zorg centraal. Aan de hand van gerealiseerde projecten en interactieve masterclasses neemt het Radboud UMC u mee op reis in de wereld van de dynamische logistiek in de zorg. Deze dag is mede georganiseerd door een stagiair.

Het programma bestaat uit een algemene presentatie, masterclasses, interactieve sessie, rondleiding en een netwerkborrel.

Datum: 16 februari 2017, van 12:00 – 18:00 uur. Locatie: Auditorium, Radboud UMC.
Geïnteresseerd? Inschrijven kan via www.radboudumc.nl/zorgvoorlogistiek

Noot voor LE-studenten: Met deelname aan dit event zijn KAV-punten te verdienen.
Radboud UMC is een kennispartner van het Lectoraat Logistiek & Allianties (ook bekend als het KennisDC Logistiek Gelderland). De kennispartners organiseren gezamenlijk bijeenkomsten, seminars en opdrachten voor studentonderzoekers.