Diploma-uitreiking HAN Pabo

12 juli 2017 door Thamar Elissen

Op dinsdagmiddag 11 juli 2017 ontvingen 50 studenten (voltijd en deeltijd) van de Pabo en 1 ALPO-student hun bachelorgetuigschrift Leraar Primair Onderwijs in de collegezaal aan de Kapittelweg 35 in Nijmegen.

Er klonken mooie, persoonlijke en krachtige woorden van de studieloopbaanbegeleiders en onderzoeksbegeleiders. Muziekdocent Paul Helmes zorgde voor de muziek, samen met de Helmes Houseband. Namens de directie keek Mieke Lambregts vanuit de opleiding naar de uitdaging voor de afgestudeerden in het onderwijs. De examencommissie zorgde ervoor dat alles binnen de wettelijke kaders verliep.

Een mooie viering waarin we met vertrouwen en trots onze afgestudeerden als alumni het werkveld of de vervolgopleiding insturen.
Bedankt aan alle collega’s voor hun medewerking.

Els Strobbe, coördinator afstudeerfase HAN Pabo Nijmegen.