Hydromotive

HAN

Conceptkeuze gemaakt

1 november 2011 door Twan van Spanje

Voor de verdere ontwikkeling van het voertuig, dat zal rijden in 2013 & 2014, is er een keuze gemaakt voor de positie van de zitplaats(en). HAN Hydromotive heeft gekozen voor een 2-persoons voertuig waarbij de twee personen ruglings tegen elkaar aan zitten. Met deze keuze ontwikkelen we een voertuig dat de ultieme brug is tussen de Shell eco-marathon en de openbare weg. Dit voertuig zal zich nu nog meer onderscheiden van de overige deelnemers wat veel publiciteit zal genereren. Bovendien is het mogelijk voor personen/media om mee te rijden in het voertuig.
Het wordt een divers voertuig met een geldig kenteken èn het zal de Shell eco-marathon rijden. Uniek in de wereld!

Conceptschets 2-persoons voertuig, HANHydromotive

Geplaatst in Algemeen | Reacties (2)

Reacties

 1. De concurrent zegt:
  2 november 2011

  Kijk, weer zo’n unieke vinding! Baanbrekend! Handig om te carpoolen (lekker rustig geconcentreerd werken achterin), goed voor een alleenstaande met huisdier. Nu IKEA nog wat bewerken voor de pakjesvorm, die zijn te vierkant.
  Ben benieuwd naar het binnenklimaat tzt.

 2. Herald Obreen zegt:
  2 november 2011

  Hee Heren van HAN,

  jullie nieuwe ontwerp ziet er leuk uit!! Kan niet wachten tot hij gerealiseerd is.

Reageer