Hydromotive

HAN Hydromotive informatiebulletin

6 oktober 2011 door Twan van Spanje

HAN Hydromotive is een studententeam dat zich richt op de ontwikkeling van een super duurzaam voertuig dat de strijd aangaat in de European Shell eco-marathon. Met een 3e plaats en een verbruik van 1liter op 627km heeft ons huidige voertuig zich al eens bewezen op de Shell eco-marathon maar zal ook dit seizoen ons team weer vertegenwoordigen. Wel zullen we de gehele waterstofstack zelf ontwikkelen en de ervaring van het afgelopen seizoen meenemen in dit voertuig om een nog beter resultaat neer te kunnen zetten op de Shell eco-marathon 2012(te Rotterdam).
Tevens zijn wij nu al bezig met het voertuig voor seizoen 2013. Het gaat om een 2-persoons citycar dat wederom zal rijden op waterstof. Wat het voertuig uniek zal maken is dat het voorzien zal worden van een geldig kenteken!
Hieronder kunt u de informatiebulletin downloaden.

HAN Hydromotive informatiebulletin

Geplaatst in Algemeen | Reacties (1)

1. De concurrent zegt:
    12 oktober 2011

Ben zeer benieuwd naar de volgende prestatie. HAN staat bekend als innovatief en studenten kunnen goed out-of-the-box denken.