HAN

Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Weblog Kennisteam Sports and Exercise Nutrition

Leaders in Performance Conference

6 oktober 2017 door Cindy van der Avoort

Interessante conferentie voor atleten, coaches, medici en (sport)diëtisten/voedingskundigen op woensdag 8 november op Papendal.
Meer informatie en aanmelding: https://www.nocnsf.nl/lpc/programme

 

 

Kennisteam SEN ontwikkelt cursus ‘voeding & sport’ voor EFAA

19 september 2017 door Cindy van der Avoort
EFAA voeding en sport

Gewichstreductie en meer spiermassa ontwikkelen zijn belangrijke doelen van klanten van fitness-, sport- en gezondheidscentra. Training en voeding spelen een belangrijke rol in het bereiken van deze doelen. De sportinstructeur is goed toegerust op het maken van een trainingsschema om deze doelen te bereiken. De sportinstructeur is vaak ook het eerste aanspreekpunt van klanten die ook voedingsaanpassingen willen doen teneinde hun trainingsdoelen te bereiken.
Lees verder

Afscheid collega’s team SEN

13 juli 2017 door Cindy van der Avoort

Afgelopen week namen we, onder het genot van een lekker hapje en een drankje, afscheid van vier gewaardeerde collega’s binnen het team Sport and Exercise Nutrition: Floris Wardenaar, Luuk Hilkens, Nancy van der Burg en Joline Versteegen.
We vinden het ontzettend jammer dat deze vier toppers het team gaan verlaten, maar wensen hen natuurlijk al het succes toe bij hun nieuwe uitdaging!

Lees verder

SEN bij het European College of Sport Science (ECSS) congress

10 juli 2017 door Cindy van der Avoort

Van woensdag 5 tot en met zaterdag 8 juli vond in Essen (Duitsland) het 22e congres van het European College of Sport Science (ECSS) plaats.


Lees verder

Sportvoedingsconferentie 2017: Voedingsbegeleiding binnen high performance teams

8 juli 2017 door Cindy van der Avoort

28 juni 2017 – Sport- en onderwijsgebouw Papendal

Dit jaar stond de sportvoedingsconferentie in het teken van de manier waarop je als professionals met elkaar samenwerkt om de sportvoedingsbegeleiding binnen sportteams zo goed mogelijk met elkaar te organiseren en af te stemmen. Ruim honderd (voedingskundige) professionals waren deze dag aanwezig.


Lees verder