Ontwikkel een edu-app voor Apps On en win mooie prijzen!

27 september 2012 door

Steeds meer mensen hebben mobiele devices, zoals smartphones en tablets, die continu verbonden zijn met het internet. Dit maakt veel nieuwe toepassingen mogelijk, ook voor onderwijs en onderzoek.
Hoe zien deze innovatieve edu-apps, speciaal ontworpen voor onderwijs en onderzoek, eruit? SURFnet en Waag Society dagen je uit om als echte app-ontwikkelaar creatieve apps te verzinnen, die slim gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten van mobiele devices en de steeds snellere draadloze netwerken. Deze apps maken onderwijs en/of onderzoek mogelijk dat zonder de mobiele technologie niet mogelijk zou zijn geweest.
Heb jij een eigenwijs idee voor zo’n innovatieve edu-app? Doe mee met de Apps On wedstrijd en dien jouw app voor onderwijs en/of onderzoek in voor 1 december 2012. Het maakt niet uit of je docent, student of medewerker bent! De winnende apps worden beloond met mooie prijzen. Zelf ben ik ambassadeur voor het thema ‘Een levenlang leren met ePortfolio’; indien je ideeen voor dit thema hebt, laat het me dan gerust weten.
Twijfel je nog of je mee wilt doen of heb je hulp nodig met het maken van een app? De presentaties die tijdens de SURF Summerschool zijn gegeven kunnen je hier goed bij helpen! Op vragen als ‘Hoe ontwikkel je een app?’, ‘Hoe bouw je een app?’ of ‘Hoe organiseer je dat?’ vind je een antwoord.

Meer informatie over de wedstrijd: www.surfnet.nl/apps-on
Twitter: #apps_on

TwitterFacebookLinkedInShare