Verklaring voor stagebegeleiding BVP semester 1

9 februari 2017 door Marielle Rouw

De BeroepsVoorbereidende Periode van semester 1 is afgerond.

Ben je stagebegeleider geweest in deze periode en wil je een verklaring ontvangen om in te kunnen dienen bij het KNGF?

Stuur een mail naar: praktijkbureau.fysiotherapie@han.nl

Vermeld hierbij om welke stageperiode het gaat en welke student je in die periode hebt begeleid. Wij zullen dan een verklaring opmaken en toesturen.

3 Reacties to “Verklaring voor stagebegeleiding BVP semester 1”

Rob Velthuizen schreef:

Beste Mariëlle,
Kun jij voor mij een verklaring maken van de studenten die ik heb begeleid, voor mijn accreditatie van het KNGF. Zou je dat kunnen doen vanaf 1 januari 2015.

Alvast bedankt.

m.vr.gr. Rob Velthuizen

Marielle Rouw schreef:

Hallo Rob, kun je aangeven welke verklaring je precies wilt ontvangen. Er is inmiddels ook een mogelijkheid om een verklaring te krijgen voor intensieve begeleiding (30 punten) of gewone begeleiding (10 punten).
De verklaring voor intensieve begeleiding kan ik echter pas in de loop van 2019 afgeven omdat daar voor o.a. geldt dat je 50% van de stages moet hebben begeleid.
Ik zou je nu wel de verklaring voor stagebegeleiding voor 10 punten kunnen geven.
Ik hoor graag nog even.
Hartelijke groet, Marielle Rouw

Marielle Rouw schreef:

Nog even een toevoeging aan mijn bericht. De verklaring voor intensieve begeleiding kan pas worden afgegeven in de loop van 2019 omdat de periode waarover dat gaat nog duurt tot 2020.