HAN

Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

HAN Fysiotherapie

Welkom op het weblog van de opleiding Fysiotherapie!

Het weblog van de opleiding Fysiotherapie bevat actuele wetenswaardigheden en informatie over ontwikkelingen die voor studenten, werkveld en medewerkers interessant kunnen zijn. Inbreng van studenten, werkveld en medewerkers is van harte welkom.
.
.
.

10 mei 2017: Startersmarkt fysiotherapie

2 mei 2017 door Marielle Rouw

Op 10 mei aanstaande organiseren de HAN, FSV Praktisch (studievereniging Fysiotherapie), FAN Nijmegen (Alumniverening opleiding Fysiotherapie Nijmegen) en Stichting Young Health Career (stichting zet zich in voor een goede start op de arbeidsmarkt voor startende collega’s) de Startersmarkt Fysiotherapie 2017.

De startersmarkt is er op gericht om het netwerk van onze jonge en aanstaande collega’s te vergroten. Door dit evenement krijgen onze jonge collega’s zicht op wat de mogelijkheden zijn als fysiotherapeut, de nieuwe ontwikkelingen binnen het vak/gezondheidszorg en komen ze in contact met een groot netwerk.

De startersmarkt zal plaatsvinden op de HAN (Kapittelweg 33 te Nijmegen) en zal starten om 15.30 en eindigen om 22.00.

Het programma ziet er als volgt uit: Lees verder

22 mei 2017: bijeenkomst werkveld fysiotherapie

2 mei 2017 door Marielle Rouw

Datum: 

Maandag 22 mei 2017

Tijdstip:          

16.00 uur: ontvangst

16.30 uur: start bijeenkomst

18.00 – 18.30 uur: pauze met soep en broodjes

20.00 uur: afronding

Locatie:

HAN campus: Kapittelweg 33 in Nijmegen

Doelgroep:

Bijeenkomst voor fysiotherapeuten, stagebegeleiders, contactpersonen in het werkveld van de opleiding Fysiotherapie van de HAN

Lees verder

Punten register voor (intensieve) stagebegeleiding

2 mei 2017 door Marielle Rouw

Voor het begeleiden van stagiairs kunnen stagebegeleiders in aanmerking komen voor punten. Het blijkt niet voor iedereen duidelijk te zijn hoe dit nu precies werkt. In deze blog nadere uitleg.

Sinds enige tijd is er een onderscheid tussen gewoon begeleiden en intensieve stagebegeleiding gedurende een registratieperiode van 5 jaar. De huidige registratieperiode loopt van 2015 tot 2020. Een begeleider komt bij intensieve begeleiding in aanmerking voor 30 punten voor de registratieperiode in plaats van de 10 punten die normaal gesproken toegekend kunnen worden. De begeleider dient dan aan een aantal voorwaarden te voldoen.

Lees hier verder voor de voorwaarden. Lees verder

Verklaring voor stagebegeleiding BVP semester 1

9 februari 2017 door Marielle Rouw

De BeroepsVoorbereidende Periode van semester 1 is afgerond.

Ben je stagebegeleider geweest in deze periode en wil je een verklaring ontvangen om in te kunnen dienen bij het KNGF?

Stuur een mail naar: praktijkbureau.fysiotherapie@han.nl

Vermeld hierbij om welke stageperiode het gaat en welke student je in die periode hebt begeleid. Wij zullen dan een verklaring opmaken en toesturen.

FAN voor afgestudeerde fysiotherapeuten HAN

26 januari 2017 door Marielle Rouw

De FAN is een alumnivereniging voor alle afgestudeerde fysiotherapeuten van de HAN. Ben jij als fysiotherapeut afgestudeerd aan de HAN? Meld je dan aan als gratis lid.

Via de link op de FAN-site kun je je registreren: http://www.fysiotherapie-fan.nl/

Voordelen van lidmaatschap zijn:

  • Deelname aan vakinhoudelijke alumni activiteiten zoals lezingen, workshops, congressen (waarvoor accreditatie punten zullen worden aangevraagd).
  • Deelname aan informele alumni activiteiten zoals een borrel en/of diner (meestal gekoppeld aan een vakinhoudelijke activiteit).
  • Je blijft op de hoogte van vacatures uit het werkveld en van de opleiding.
  • Je kunt in profielen van oud klas-/studiegenoten zien wat er van hen terecht is gekomen en legt indien gewenst (weer) contact met elkaar.
  • Veel gezelligheid.