Alumni en studenten gezocht voor Duurzame Jonge 100

17 maart 2017 door

Op 9 juni 2017 worden de honderd duurzaamste jonge koplopers bekendgemaakt om Nederland te laten zien dat duurzaamheid mogelijk is. Zijn er mensen in jullie netwerk die hier sowieso tussen moeten staan?

Opgeven voor de Duurzame Jonge 100

Iedereen die niet ouder is dan 32 jaar kan zich opgeven voor de duurzame jonge 100 verkiezing. En jij kunt iets betekenen! Ken jij iemand in het alumni netwerk die duurzaamheid ademt? En vind je hem/haar een  inspiratiebron die een plekje in de lijst van 2017 verdient en zich moet opgeven? Laat het hem of haar dan weten door een persoonlijke aanbeveling via de site óf geef de persoon in kwestie zelf op!

Klik hier om in 1 minuut iemand uit jouw netwerk aan te bevelen of op te geven voor de DJ100 2017!

Willem Ferwerda en Mariëlle van Spronsen zijn op zoek!

DJ100 staat dus voor Duurzame Jonge 100. Elk jaar kiest een jury de honderd meest inspirerende jonge en duurzame koplopers van Nederland. Het is een diverse groep van zowel jonge ondernemers, young professionals als studenten, die een positieve impact hebben. Dit jaar bestaat de jury uit onder andere Willem Ferwerda (#1 Trouw Duurzame 100), Mariëlle van Spronsen (MVO Manager bij Post NL), Jan Rotmans (Hoogleraar Transitiekunde aan de Erasmusuniversiteit) en Paulina Chromik (Voorzitter Jong IenM). De DJ100 biedt naast een plekje in de lijst ook een actief netwerk met een kickstart aan mogelijkheden om de jonge mensen en hun initiatieven te verbinden.

Anderen aanbevelen of opgeven

Wil jij alumni uit jouw netwerk op de hoogte brengen van de DJ100? We zouden het waarderen als je de verkiezing onder jouw netwerk verspreidt, om te laten zien dat duurzaamheid mogelijk is. Dit kan heel eenvoudig door het Facebookbericht te delen.