HAN

Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Weblog CvVO

Weblog HAN CvVO

Maak kennis met HAN Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap (CvVO). Dit onderdeel van de HAN draagt bij aan het realiseren van activiteiten, projecten en financiering rondom valoriseren (circulatie van kennis), innoveren en ondernemerschap. Het blog is de verzamelplaats voor activiteiten, delen van successen en het stellen van vragen.
Blog ook mee!

Droom jij ook van een eigen onderneming?

19 mei 2017 door
Wil je van je ondernemersdroom werkelijkheid maken, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Dan is het volgen van een minor de manier om je eigen onderneming te starten. Pak nu deze kans zodat je vanaf september een half jaar lang kunt werken aan het realiseren van je droom.

Schrijf je nog voor 26 mei in voor één van de minoren Ondernemen! 
Meer info vind je op www.han.nl/cvvo

Van je droom werkelijkheid maken?

Volg een van de minoren Ondernemen en combineer je studie met ondernemerschap. Is dit de start van jouw eigen bedrijf? We leren jou en je passie graag kennen! Meer info? Zie www.han.nl/cvvo

Geplaatst door HAN CVVO op vrijdag 19 mei 2017

NWO/NRO: vooraankondiging Comeniusprogramma 2018

17 mei 2017 door

In juni 2017 wordt de nieuwe call van het Comeniusprogramma gepubliceerd.

Lees verder

Landelijke Conferentie Circulaire Business Modellen op 18 mei in Arnhem / Regiotours 19 mei

8 mei 2017 door

Op 18 mei aanstaande vindt ’s ochtends de landelijke Conferentie Circulaire Business Modellen plaats in de Eusebiuskerk te Arnhem. ’s Middags is er een markt waar ook de HAN acte de presence zal geven, met daarbij diverse speakers corners. De dag erna worden er tien regiotours gehouden in verschillende delen van Oost-Nederland, naar bedrijven en organisaties met praktische en inspirerende  voorbeelden op het gebied van circulaire business.

Hieronder kun je hier meer over lezen en staan ook de links vermeld om je aan te melden. Wees van harte welkom!
De HAN is partner van het landelijke onderzoek, is partner in Circles en mede-organisator van de regiotours. Lees verder

SUSTAINABLE INNOVATION.DAY: aanmelding voor studenten gestart.

2 mei 2017 door

Wil jij voor één dag ondernemer worden? Ben jij de persoon die popelt om iets nieuws te creëren of heb je altijd al een start-up willen opzetten? Dan is dit jouw kans om je verder te ontwikkelen als duurzaam ondernemer.
Gedurende één dag ga je, samen met andere studenten, voor de stad Arnhem werken als een start-up ondernemer. Deze dag bestaat uit verschillende challenges rond het thema ‘duurzaamheid. Wij dagen je die dag uit om samen met je team innovatieve ideeën te ontwikkelen voor deze challenges. Deze dag is in Arnhem, op 22 juni 2017, van 09:00 – 20:00 uur. Lees verder

Word jij ondernemend Rolmodel voor Studenten?

18 april 2017 door

Cursisten training Persoonlijk Ondernemerschap voorjaar 2017

“De training was voor mij de perfecte space om tot nieuwe ideeën en innovaties te komen. Het leverde me input op verschillende lagen: van nieuwe werkvormen direct toepasbaar in de klas tot een strategisch uitvoerbaar plan voor mijn opleiding”

Deze feedback gaat over de HAN Academy Training ‘Persoonlijk Ondernemerschap’. In deze training verkennen en ontwikkelen we het persoonlijk ondernemerschap van HAN collega’s. Zodat zij als rolmodel kunnen fungeren voor onze studenten. Zodat zij innoveren en vernieuwen uitdragen. Zodat zij met lef en een open blik naar de buitenwereld kijken.

Lees verder