HAN

Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Weblog CvVO

Weblog HAN CvVO

Maak kennis met HAN Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap (CvVO). Dit onderdeel van de HAN draagt bij aan het realiseren van activiteiten, projecten en financiering rondom valoriseren (circulatie van kennis) en ondernemerschap. Het blog is de verzamelplaats voor activiteiten, delen van successen en het stellen van vragen.
Blog ook mee!

Ook in 2017 volop kansen voor startende ondernemers

16 januari 2017 door

Ook in 2017 zijn er volop mogelijkheden voor studenten en alumni van de HAN die met een idee de markt op willen. Binnen het programma Gelderland valoriseert kun je een startersvoucher en starterlening aanvragen. Maar er is meer: startups kunnen deelnemen aan een trainingsprogramma en gebruik maken van het netwerk van specialisten.

De middelen zijn specifiek bedoeld voor (potentiële) ondernemers vanuit ArtEZ, Van Hall Larenstein, de Radboud Universiteit en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Maar ook pas gestarte ondernemers uit Gelderland, die intensief met één van deze kennisinstellingen willen samenwerken, kunnen in aanmerking komen. De kern is dat het gaat om financiering van innovatieve, opschaalbare activiteiten in de fase van ontwikkeling, testen en marktintroductie. Meer informatie vind je op de site van Gelderland valoriseert.

Fijne feestdagen

20 december 2016 door

Drukwerk

Ondernemers zoeken het hogerop bij Startup Accelerator

8 december 2016 door

startup-accelerator

Zeven ondernemers met uit de hand gelopen renderende hobby’s. Klaargestoomd voor de volgende stap tijdens de Startup Accelerator van Gelderland valoriseert.

Coaches: Bart Huydts en Raphael Smals, bijzonder bedankt!

Meer weten over dit trainingsprogramma? Lees dan de folder. In maart starten we weer met een nieuwe groep, die in 7 dagdelen werken aan en leren over het verbeteren van hun businessplan.

Dankzij Young in Business kan ik mijn product sneller ontwikkelen

8 december 2016 door

foto-roel-bleumer

Roel Bleumer, vierdejaars student Werkbouwtuigkunde aan de HAN, is al zijn hele leven bezig met het bedenken van duurzame en innovatieve ideeën. Dit is zijn drive en inspiratie. Sinds dit jaar is één van zijn ideeën in een stroomversnelling geraakt en heeft hij zijn eerste prototype kunnen realiseren.

Lees verder

Schiet raak met de nieuwe RAAK MKB ronde

6 december 2016 door

12sia_logovoorsite

Nationaal Regieorgaan Praktijkgericht Onderzoek SIA (NRPO SIA) financiert en stimuleert praktijkgericht onderzoek van hogescholen. Er zijn verschillende programma’s met verschillende doelen: RAAK-MKB, RAAK-publiek en RAAK-PRO. RAAK MKB kent weer twee rondes in 2017, met een eerste deadline op 16 maart.

We kiezen er binnen de HAN voor om met vooraanmeldingen te werken.

Lees verder