HAN

Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Weblog CvVO

Weblog HAN CvVO

Maak kennis met HAN Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap (CvVO). Dit onderdeel van de HAN draagt bij aan het realiseren van activiteiten, projecten en financiering rondom valoriseren (circulatie van kennis), innoveren en ondernemerschap. Het CvVO blog is de verzamelplaats voor activiteiten, delen van successen en het stellen van vragen.
Blog ook mee!

HAN studenten tonen eigen ondernemerschap op B4Y-markt

13 oktober 2017 door

Studenten uit uiteenlopende studierichtingen in één klas. Van autotechneuten tot sociaal pedagogische hulpverleners. Ze delen één ambitie: leren wat het is om ondernemer te worden. Nou, dat hebben ze geweten…! Gedurende 6 weken werkten ze hun eigen businessidee uit binnen de minor Ondernemen van het CvVO. Woensdag 11 oktober presenteerden zij hun producten en diensten op de Business4You-markt. Met een heel kleurrijk en divers resultaat.
Lees verder

Innovate en Techniekdag bij de HAN een groot succes

9 oktober 2017 door

Ruim 10.000 bezoekers  waren onder de indruk van meer dan honderd innovaties die te bewonderen waren bij de ruim 100 deelnemende individuen, organisaties en instellingen. Lees verder

Flexibel fietskrat wint ontwerpwedstrijd Arnhem

6 oktober 2017 door

Met een flexibele fietskrat gemaakt van fietsbanden is de Amsterdamse ontwerpster Marga van Beek winnaar geworden van een wedstrijd die een product moet opleveren dat door mensen met een arbeidsbeperking kan worden gemaakt.

De winnares werd donderdagavond bekendgemaakt tijdens de openingsavond van het innovatiefestival Innovate in het gebouw van Alliander in Arnhem.  De wedstrijd was uitgeschreven door de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, kunstopleiding ArtEZ, Studio Perspective en Presikhaaf Bedrijven.

Lees verder

Gezocht: enthousiaste studenten voor Startup24 Arnhem!

6 oktober 2017 door

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 november vindt Startup24 Arnhem plaats. Voor eerste- en tweedejaars studenten dé mogelijkheid om in een pressure cooker-setting te proeven van ondernemerschap.
Startup 24 is een landelijk event, geïnitieerd door Prins Constantijn van StartupDelta, dat in twaalf studentensteden tegelijk plaatsvindt. Wellicht heb je er al iets over gezien bij De Wereld Draait Door of in de krant.

Heb je een fantastisch idee dat je graag met behulp van medestudenten èn onder begeleiding van business coaches wilt uitwerken? Heb je zin in een geweldig weekend waarin je een ondernemende setting in contact wordt gebracht met succesvolle ondernemers en echte innovatiespecialisten, en misschien wel met een investeerder die iets in jouw idee ziet! 

Lees verder

De HAN staat duurzaam in de spotlight tijdens de GreenTech Week

25 september 2017 door

Voor het vierde jaar is de HAN mede-initiatiefnemer van de GreenTech Week: de week waarin Oost Nederland laat zien wat er te doen is rondom innovatie en duurzaamheid. Bedrijven en instellingen organiseren van 7 t/m 13 oktober activiteiten gericht op innovatieve en duurzame technieken; van congressen en lunchsessies tot inspiratiebijeenkomsten en workshops. De HAN is daarbij zelf ook middelpunt van de activiteiten.
Lees verder