HAN

Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Weblog CvVO

Weblog HAN CvVO

Maak kennis met HAN Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap (CvVO). Dit onderdeel van de HAN draagt bij aan het realiseren van activiteiten, projecten en financiering rondom valoriseren (circulatie van kennis), innoveren en ondernemerschap. Het blog is de verzamelplaats voor activiteiten, delen van successen en het stellen van vragen.
Blog ook mee!

Miniatuur Patisserie Francoise wint B4Y!

26 maart 2017 door

De winnaars van B4Y op donderdag 23 maart 2017

De hal van de Kapittelweg gonsde van de bedrijvigheid afgelopen donderdagochtend 23 maart. Alle studenten van de minor Ondernemen presenteerden hun bedrijven tijdens het Business4You congres.

Lees verder

Subsidienieuws

22 maart 2017 door

Het Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap (HAN CvVO) draagt bij aan het realiseren van activiteiten, projecten en financiering rondom circulatie van kennis (valoriseren) en ondernemerschap. Advies en begeleiding, van onder andere subsidieaanvragen, staan hierbij centraal.

Lees de highlights van de afgelopen paar maanden.

Lees verder

Alumni en studenten gezocht voor Duurzame Jonge 100

17 maart 2017 door

 

Op 9 juni 2017 worden de honderd duurzaamste jonge koplopers bekendgemaakt om Nederland te laten zien dat duurzaamheid mogelijk is. Zijn er mensen in jullie netwerk die hier sowieso tussen moeten staan? Lees verder

Afstuderen binnen je eigen bedrijf met YIB

17 maart 2017 door

 

Voor veel starters is het afstudeertraject een mooie kans om studie en startup te combineren. Zo ook voor Thomas Zaal. Hij schreef in 2016 zijn afstudeerscriptie van de opleiding International Business & Management voor zijn eigen bedrijf DCC Studios en rondde het traject succesvol af. Hij kreeg tijdens zijn afstuderen begeleiding vanuit YIB.

Lees verder

Failfun in Onderwijs van het CvVO

16 maart 2017 door

Lente-Les minor Ondernemen en Innoveren

Studenten en Docenten van de HAN ondergedompeld in onderwijs over ondernemen

Vernieuwen. Verbeteren. Aanpassen aan de steeds veranderende omstandigheden: Innoveren is voorwaarde bij succesvol ondernemen. Bij innoveren worden nieuwe paden bewandeld. Fouten maken is daarbij onvermijdelijk. Sterker nog: fouten maken is de enige manier om te leren. Onder de noemer ‘Failfun’ worden fouten binnen trainingen én onderwijs van het CvVO daarom uitgebreid gevierd.

Zowel in de training voor docenten áls in het minorenonderwijs voor studenten.

Lees verder