HAN

Zoeken | Site-navigatie | Extra onderdelen (sidebar)

Weblog CvVO

Weblog HAN CvVO

Maak kennis met HAN Centrum voor Valorisatie en Ondernemerschap (CvVO). Dit onderdeel van de HAN draagt bij aan het realiseren van activiteiten, projecten en financiering rondom valoriseren (circulatie van kennis), innoveren en ondernemerschap. Het blog is de verzamelplaats voor activiteiten, delen van successen en het stellen van vragen.
Blog ook mee!

Actieve promotie van onze minoren

22 juni 2017 door

De maand mei werd actief benut om studenten te werven voor de minoren Ondernemen en Ondernemen & Innovatie. Het team Onderwijs, in nauwe samenwerking met onze collega’s van YIB, heeft diverse activiteiten geïnitieerd om studenten te enthousiasmeren voor ondernemerschap tijdens hun studie.

We willen de studenten bewust maken van het feit dat wanneer zij een ondernemersdroom hebben, deze ook ècht werkelijkheid kan worden! En dat wij, het CvVO, hen daarbij heel graag helpen.

We hebben daartoe een aansprekend filmpje laten maken waarin we de studenten wijzen op de mogelijkheid om hun minor te combineren met ondernemerschap.

Lees verder

Ontwerpwedstrijd Social Design: “Maak een ontwerp, passend in de Hollandse fietscultuur”

22 juni 2017 door

Presikhaaf Bedrijven, HAN, ArtEZ en Studio Perspective hebben de Ontwerpwedstrijd Social Design gelanceerd. Bij deze wedstrijd gaat het niet alleen om de ontwerper, maar vooral om de maker: het is de uitdaging om bij het ontwerpproces rekening te houden met de maakbaarheid van de producten voor mensen met een verminderd arbeidsvermogen.

Lees verder

Grande Finale was een succes!

21 juni 2017 door

Afgelopen dinsdag, 20 juni 2017, vond de pitchfinale plaats die werd gehouden als afsluiting van de in februari gestarte minoren Ondernemen en Ondernemen&Innovatie van het CvVO. Ook verschillende pitches van de Student Companies en een pitch van SBRM was bij deze finale vertegenwoordigd.
Lees verder

HAN 2.0 Onderwijs met Hoofd, Hart en Handen

21 juni 2017 door

 

Karen van der Burg (CMV studente HAN) en Sylvia Bronkhorst (HAN CvVO) hebben een baanbrekend plan ingediend bij ‘Het beste Idee van de HAN 2017′. Vorige week mochten zij pitchen voor een deskundige jury van collega’s en studenten.

Lees verder

Samen ontdekken tijdens de HAN Valorisatiereis

20 juni 2017 door

Dinsdag 30 mei was het dan zover. De HAN Valorisatiereis ging van start. Samen met lectoren, onderzoekers, juristen en projectleiders ging de bemanning van HAN Air het gesprek aan over de avonturen, uitdagingen en ontdekkingen rondom valorisatie.

Lees verder